Jeritan mengegar seluruh bangunan !

by - Disember 30, 2014

 

Fuh… nak tak nak , aku kena paksa gak Qhaliff gunting rambut ! Dan nak tutup mata dia dah.. Dia sayang benar rambut dia tu.. Maaf la Qhaliff.. Rambut tu nanti tumbuh lagi.. Buat masa sekarang , orang ingat daddy ada dua anak perempuan ! Walhal sepasang dah.. Huhuh..

image

Dan setelah dia menjerit selama hampir 20 minit dalam kedai gunting rambut.. Menangis , melalak.. bercucuran segala air keluar dari setiap lubang yang ada di bahagian kepala tuuu , akhirnya ..

image

Aduh.. baru laaa nampak rupa diaaa yang sebenar ! Sebelum ni , kalau mandi jenuh aku kena check muka dia.. kena ke tak air sebab dia tunduk ! Halang air dari kena muka dia.. Sekarang ? Amik kaauu ! Hahaahha ..

Meraung dia tengok rambut dia kat cermin masa kat kedai gunting rambut tu.. Terus terang , aku payah gak nak terima bila rambut dia gini tapi bila tengok lama lama.. sama cam daddy lak kekacakkannya ! Hahahaha…

You May Also Like

7 comments

  1. Kahkahkah akhirnyaaaaa. Redha ye Qhaliff. Pasni lagi kacak dari Daddy. Hahahaa.

    BalasPadam
  2. K Pop giteww.... Qhaliff lagi hot dari daddy, terimalah kenyataannya...

    BalasPadam
  3. ni baru betul..sayang anak ,digunting-diguntingkan...

    BalasPadam
  4. hahaha.. anak sulung mmg tak suka gunting kot? anak kami yg sulung pun sama..

    BalasPadam
  5. Dah tak ada flip hair Qhaliff. Kecian nya melalak... Okla tu...

    BalasPadam