Nak membaca la jugak dia ! - BEN ASHAARI

Nak membaca la jugak dia !

 

Malam tadi , Qhaliff pilih buku kat rak buku dan beri pada aku. Pastu ajak membaca ! Alahai… Buku dia byk salah letak.. Dan petang tadi , aku ajak wife gi MPH Alamanda untuk cari buku yang sesuai untuk Qhaliff.

Dan dalam kereta , wife kasi laaa buku kat Qhaliff setelah Qhaliff terjaga dari tidur.. Hurm.. dah jadi tabiat Qhaliff , naik kereta .. mesti tidur ! Bila kat Alamanda , pon masih tidur ! Dah masuk dalam kereta , baru jaga !! Haaha… takde rezeki nak jenjalan laaa dia ..

Bila bagi kat Qhaliff , Zahra pon merengek nak jugak membaca !! Adehhh.. Mau tak mau , wife kasi buku kat dia .. Dan , dia pon baca laaa gakkkk !! Meniru abang dia ..

image

Beriaaa membaca .. Hurmmm ..

2 ulasan:

  1. lepas ni kena borong buku kat big bad wolf laa... nak beli satu2 kat mph or popular, mahal...

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.