Boy ke Girl ?

 

Soalan yang sering aku terima bila orang tertarik dengan Qhaliff ..

“ Boy ke ? Ingat girl tadi.. “.

Pastinya soalan begitu akan diajukan bila Qhaliff tersengih pada mereka .. Mesra alam gitu ! Berbanding adiknya , payah giler nak dapat senyuman ! Puas jadi ‘badut’ baru nak sengih..

Biasanya mereka akan tertarik dengan rambut Qhaliff .. Muka lembut Qhaliff ( dapat dari aku tuu ) , menambahkan pertanyaan di benak mereka .. Heheheh ..  ( Takde pulak orang tanya aku ni laki ke perempuan.. Hurm.. ).

Panjang rambut Qhaliff ? Tak nak potong ke ???? Ada yang tanya gitu.. Hurm.. Biar la dulu .. Nanti nak layer kan.. nak wat cam..

Boleh ? Hahahaha … Yelah , bapak nak buat.. tak leh dah.. Dah senja.. Anak je la sebagai gantinya.. Hahahaha ..

Takde la.. Qhaliff tak nak gunting rambut. Dia suka main rambut dia yang panjang tu.. huhu…

4 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.