Menyakat abang dia !

by - Disember 12, 2014

 

Qhaliff bersungguh nak tolak stroller Zahra ! Pandai pulak dia elak dari langgar tiang atau orang .. hahahaha .. Tapi paling best ialah part Zahra sakat abang dia ! ADeh.. Ketawa besar tengok gelagat diorang !

Tengok gaya dia camana ! Qhaliff berenti dan betulkan kaki dia..Dua dua kaki dia betulkan.. Bila dia tolak balik , Zahra buat semula begitu ! Pastu Qhaliff berenti dan betulkan.. Dia buat semula ! Hahahaha.. Giler nakal tu Zahra ni ! Adehhh ..

Bukti ? Ada video dia.. Nanti aku upload di Facebook aku ehhhh !

You May Also Like

6 comments

  1. Hahah..pandai qhaliff..die pun malu adiknya Buat gitu

    BalasPadam
  2. Ooo Zahra dah pandai sakat bang long yerr ..Nasib laa bang long ni jenis tak marah ...Hehehe bagus betul bang long ..

    BalasPadam
  3. dah pandai bergurau 2 bradik tu..

    http://amerislovely.blogspot.com/2014/12/cirit-birit-jangan-pandang-enteng-part-2.html#comment-form

    BalasPadam
  4. bagusnya abang Qhaliff.. hehehe.. amboii Zahra dah pandai buli abang ye..

    BalasPadam
  5. belajar jadi abang yang bertanggungjawab tu. tapi diorg memang suka tolak stroller. nanti bila si kecik tu pandai dia tolak stroller sendiri dna berebut lak ngan abang dia hehe

    BalasPadam