Jangan sesekali cuti dari jaga anak ! - BEN ASHAARI

Jangan sesekali cuti dari jaga anak !

 

Jumaat , Sabtu , Ahad.. 3 hari wife ada … aku agak relaks sedikit .. Kesannya ? Bila kena jaga semua dua dua buah hati aku ni , aku jadi macam agak .. hurmm.. sian diorang !

Tetapi bila masuk hari ni , aku kembali relaks.. Hurmm.. Cuti terlalu lama dari menjaga anak boleh membuatkan aku hilang ‘step’ jaga anak.. Terus ke laut mood !

Hari ni.. aku ok ! Aku slow slow handle Zahra dan Qhaliff kembali.. Dah rasa seronok balik .. hehehe ..

Jangan sesekali handle anak kecil dalam keadaan stress ! Mintak wife atau suami sekalian , pastikan emosi pasangan anda dalam keadaan stabil sebelum meninggalkan mereka di rumah atau pun pengasuh anda ..

3 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.