Pencuci muka kegemaran !

by - Disember 31, 2014

 

Ya Allah.. lega giler bila dapat cuci muka dengan Tea Tree Oil dari Cosmoderm ni .. Sebelum ni aku ada guna jenama lain tapi rasa macam .. tak puas ! Masih melekit kat muka.. Kena basuh betul betul , baru leh clear !

Pertama kali aku dioffer guna Tea Tree Oil ni , terasa segar terus muka terutama bila seharian berada di luar rumah.. Hurmmm .. Terus melekat guna produk ni ..

Dan.. abis sudah ! Kena order lain.. Atau cari kat farmasi berhampiran.. Atau malas nak keluar , leh order online jer.. Hurmm.. Harga ? Tak mahal mana pon.. Rugi lak rasanya tak beli masa sale ari tu kat Mid Valley.. Huhuhuh..

Er , nak beli mana ? Www.cosmoderm.com.my

You May Also Like

1 comments