Pencuci muka kegemaran ! - BEN ASHAARI

Pencuci muka kegemaran !

 

Ya Allah.. lega giler bila dapat cuci muka dengan Tea Tree Oil dari Cosmoderm ni .. Sebelum ni aku ada guna jenama lain tapi rasa macam .. tak puas ! Masih melekit kat muka.. Kena basuh betul betul , baru leh clear !

Pertama kali aku dioffer guna Tea Tree Oil ni , terasa segar terus muka terutama bila seharian berada di luar rumah.. Hurmmm .. Terus melekat guna produk ni ..

Dan.. abis sudah ! Kena order lain.. Atau cari kat farmasi berhampiran.. Atau malas nak keluar , leh order online jer.. Hurmm.. Harga ? Tak mahal mana pon.. Rugi lak rasanya tak beli masa sale ari tu kat Mid Valley.. Huhuhuh..

Er , nak beli mana ? Www.cosmoderm.com.my

1 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.