Cara untuk elak kereta dari rosak akibat banjir ?

by - Disember 27, 2014

 

Terpandang gambar banjir di Kelantan membuatkan aku tertanya .. takkan takde cara untuk selamatkan kereta selain dari membawanya ke kawasan lebih tinggi ?

image image

Hurmmmmm…. Terpandang satu post rakan di satu page yang popular ketika ini , aku rasa inovasi ini mmg sangat membantu mereka yang ingin selamatkan kenderaan mereka ..

Mampukah ciptaan ini mampu menyelamatkan harta benda kita satu hari nanti ?? Sekurangnya mencuba dari biarkan je kan ?

image

image

image

Bisnes baik ni ! Hahahaha .. Ramai tanya mana nak beli !! Ok , boleh tengok di Www.floodycarbag.com atau di facebook Siti Zulaikha Amzan.

You May Also Like

1 comments

  1. kahkahkah.. ini macam punya balut. perghhh..macam lepat daaaaa...haha

    BalasPadam