Baju baru KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

by - Disember 28, 2014


Direkabentuk oleh Denzel Yap. Kapal terbang AirBus milik Air Asia di bawah ni pon dia punya design.. Cun kan ?
image
image

Dan inilah baju rasmi hasilnya yang direka khas untuk Kelab Blogger Ben Ashaari untuk edisi 2014 yang mana edisi ini ditaja oleh Cosmoderm , yang telah menjadi penaja rasmi Kelab Blogger Ben Ashaari untuk tahun 2015 nanti..
image
Nak beli ? InshaAllah akan dibuka untuk jualan juga nanti..

Terima kasih Denzel dan Cosmoderm.

You May Also Like

9 comments

  1. Thank you Denzel. Thankyou AirAsia :*

    BalasPadam
  2. Ben Ashaari jual cepat sikitt...dah tak sabar nak beliiiiiiii :)

    BalasPadam
  3. nanti nak beli lah. walaupun tak berapa aktif.. huhu.. baru nak syiok baca blog abg Ben, kat opis ni lambat lah loading blog abg.. huhuhu..

    BalasPadam
  4. kain jersi yer..
    mmg best kalu pakai kain nie..
    kompom beli.

    BalasPadam
  5. jgn lepas peluang memilikinya. jom order nanti.

    BalasPadam