Hilangkan bau ketiak dalam masa 3 saat ! - BEN ASHAARI

Hilangkan bau ketiak dalam masa 3 saat !

 

Waduh waduh ! Boleh ke ? Hahahaha .. Ok laa.. aku bagitau rahsia aku eh ? Dulu aku suka pakai deodrant tapi tak lama tahan ! Kalau tahan lama pun , mesti ada keluar gak bau tengit ! Walaupun wife aku suka tapi aku segan dengan jiran sebelah ! Bukan la nak kata jiran sebelah tu bau tapi aku segan je la.. Hahahahha ..

Ok… Apa rahsia aku ? Aku dah ulang order ni .. Memang dapat tahan 2 bulan ! Pakai sekali sehari jer .. Memang best la pakai ! Tak perlu risau kuning dah kat ketiak tuu.. hehe ..

Ehem..

Ni yang aku malas bagitau.. Kalau bagitau , mesti nak tanya mana nak dapat ? Mana boleh mana nak dapat ! Mana nak beli , baru betul soalan tu ! Huhuhu..

Ok .. aku malas nak panjang lebar ! Nak beli kalu , aku tak jual tapi kawan aku di Facebook ada menjualnya ! Nak tau sapa ? Jeng jeng jeng ..

Atau ke Facebooknya , Mirsya Garage .

1 ulasan:

  1. Assalamualaikum ben :)
    WAH celebritygalss gituuu. ohsem product review. boleh la nk beli jugak utk En.Hubby kite. hihihi

    jemput ben & semua singgah , Be My Guest ye. Thanks

    http://hhhbeautyhealthcollections.blogspot.com/

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.