Cara mudah bantu mangsa banjir !

 

Tak perlu la sampai berpuluh ringgit untuk sumbang andai tak punya duit yang banyak.. RM1 pon dah memadai.. Bayangkan seorang dah RM1 .. Kalau 100 ribu orang ? 1 juta ? Haaa.. Sekurangnya anda dah pun membantu mereka selain mendoakan kesejahteraan mereka.. Kan kan ?

image

Mudah je caranya.. Gunakan telefon canggih anda itu kemudian melalui sms , taipkan BANJIR<jarak><amaun>  dan hantarkan ke 13999. Haa.. Settle !! Apa ? Tak paham ? Taip BANJIR 20 dan send ke 13999 !! Kalau nak derma RM20 laa.. hehehe.. Kalau RM1 , taip je 1 .. selesai !

Terima kasih atas bantuan anda.. Aku wakilkan mereka.. hehehe ..

Tiada ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.