Bila aku nak mula berdiet !

by - Disember 08, 2014

 

Baru nak kembalikan ke’sado’an diri tapi tetiba macam .. Hurm… Makin nak jaga makan , makin kuat dugaannya ! Contohnya laa.. Hari Sabtu ari tu , adik beradik aku datang rumah pastu gi serbu D’LaiLa Sup Power di MMA Nilai Corner .. Dan penangannya ? Hurmm ..

Gulp… memasing order makanan yang jadi ‘pujaan’ di situ iaitu mee udang ! Dan ini paling special !

Dan yang ini ..

Banyak laagii ! Kang aku letak , confirm ada yang teliur ! Huhuhuhu.. Dan berakhirnya kelmarin , munculnya semalam . Pun sekali lagi aku gagal mengawal diet aku !

Ke Secret Recipe , Alamanda. Yummy… Faveret gue tuuu !

Huhuh.. ada satu lagi tapi Qhaliff dah bedal.. Kek Tiramisu.. hehehe… Dia lagi lapar dari aku rupanya !

You May Also Like

0 comments