Berpendapatan melalui Whatsapp !

by - Disember 14, 2014

 

Post gambar di Whatsapp .. Dah setting tamo auto download tapi jari jemari ni gatal nak klik download sebab tertanya tanya , gambar apa tu ??? Kalau tak best , takkan kawan kita beria uploadkan di Whatsapp kan ?

Tengok imej , samar samar . Aiseyman.. Macam best jer.. Macam best jer .. Nak download ke tak eh ? Kuota 1GB je ni.. Dah dapat mesej 70% guna ! Entah entah dah abis pon.. Kalau dah abis , 10kb persamaan 10 sen .. kalau 68KB ?? Dah 68 sen ! Ni baru gambar.. kena lak kawan upload video ??? Perghhh.. Beratus ratus KB .. dah tentunya kredit banyak abis ! Pulangan dari intenet , takde ! Dok perabih duit gitu jer ! Hurmmm..

Bila dah download.. Sekali gambar makan ! Eh , ko nak belanja aku makan ke ?? Jawapannya ? Tak la.. Aku nak bagitau apa aku makan tadi !

Perghhh.. Berasap tak ? Yeargh.. Inilah realiti yang perlu dihadapi sekarang .. Nak marah , tak boleh.. kawan kawan tersayang ! Nak tak nak , redha je la.. Kan ? Senyum.. Tanpa mereka , tak berseri handphone mahal kita ! Huhuhuh..

Alang alang dah tengok gambar makanan.. Tanya la beli mana .. berapa harga ? Kan ? Kang bagus buat bisnies dari Whatsapp.. Hahahaha .. Promosi produk melalui Whatsapp.. Internet mahal skang bang ! Rasanya dah ada kan ?

 

You May Also Like

0 comments