Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 4 Disember 2014

Bila Qhaliff tak nak makan !

 

Cari je drumstik , bagi kat dia ! Confirm dia akan makan.. cuma .. Nak tunggu dia abiskan , entah bila laaa ! Ke hulu ke hilir dengan ayam dia tuu ! Hishh..

Kalau sepupu sepupu dia ada , dia akan join sama makan ! Masa ni , bagi la apa pun .. dia akan makan ! Hurmm….. Tak kisah la.. janji makan , kan ?

7 komen :

izzeyda berkata... [Reply to comment]

betul tuh, budak2 kalau ada ramai2 seronok berebut makan.. bagi jelah apa yang dia nak makan Ben, asalkan Qhaliff makan..

Jia Rizaira berkata... [Reply to comment]

macam upin ipin dah Qhalif. hehe

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

wahhh suka drumstick...kena beli drumstick banyak-banyaklah ni...

Yenda Ixati berkata... [Reply to comment]

ala . . . lmbt la nnt nak besar kalau makan main2 qhaliff :/

yoorin melacolea berkata... [Reply to comment]

senang hati tengok anak senang makan.. kalau kena paksa pon x nak makan, adehh...nangisss

ieda abdullah berkata... [Reply to comment]

nabila pun suka drumstik ni...tapi sat ja dia makan...hehe...
anak akak jenis pantang nampak benda makan...
cuma pada kebanyakan masa kita pastikan makanan yang diambil tu memberikan khasiat yang secukupnya.

adaa-inspiration.com berkata... [Reply to comment]

budak2 memang itulah makanannye, drumstik, ayam goreng, drumstik, ayam goreng haha

Anak adaa pulak jenis tak reti berhenti makan, baru 5 tahun tapi portion makan lebih dari kita ni..mcm2..yg xnk makan pon ade, yang terlebih makan mcm ni pon ade tau

www.adaa-inspiration.com

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI