Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 16 Disember 2014

Jamu Seri Pengantin

 

Dah 5 tahun hubungan kami dingin.

IMG_28276755126952

Biasalah masing-masing stress, dah letih mencuba, zuriat yang dinanti tidak kunjung tiba, suami sentuh pun saya "has no feeling"

Mood saya cepat sangat berubah.Pernah sekali saya bergaduh besar dengan suami sebab kucing jiran?

BETUL!! Apelah salah kucing tu,dia datang nak manja-manja je,tapi masa tu saya serabut sangat.

Satu taman boleh dengar suara saya kot. MALUU !!

Serabut, bila period selalu senggugut, kadang-kadang tak teratur pun, bila cek doktor, natijahnya doktor selalu cadangkan ambik ubat hormon, saya stress katanya, memang susah nak stabil dan teratur period

Doktor selalu nasihatkan untuk turunkan berat badan, saya pulak semakin stress semakin banyak nak makan.

Sampailah suatu hari saya terbaca tentang khasiat Jamu Seri Pengantin. Wow !! Macam best je, ramai yang dah hamil, period kembali teratur,senggugut pun kurang, melawaskan, keputihan pun boleh kurang,boleh turun berat badan sampai 11kg???

Ishh memang best la..memang berbaloi la, hubungan suami isteri pun dah pulih..cuba sekali jatuh cinta seumur hidup. Alhamdulilah sekarang saya dah hamil 6 minggu dengan bantuan JSP
# dengan izin Allah atas ikhtiar saya#

IMG_13345267425536
.
.
Jika dulu no felling dah, sekarang dah terbalik ayatnya " felling dah no " longat kedah, itu yang hari hari mencongkam.
.
.
Nak cuba???
Rugi tak cuba..dah banyak testimoni tau

Ada masalah dalaman wanita???..
Mesti tak selesa kan??
Keyakinan pun merudum..

IMG_13331923858641

Kami SEDIA bantu anda

===================

LIKE PAGE :
http://bit.ly/1G32bH0 &

PM KAMI:
http://on.fb.me/1G32aTx

0 komen :

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI