Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 30 Disember 2014

Jeritan mengegar seluruh bangunan !

 

Fuh… nak tak nak , aku kena paksa gak Qhaliff gunting rambut ! Dan nak tutup mata dia dah.. Dia sayang benar rambut dia tu.. Maaf la Qhaliff.. Rambut tu nanti tumbuh lagi.. Buat masa sekarang , orang ingat daddy ada dua anak perempuan ! Walhal sepasang dah.. Huhuh..

image

Dan setelah dia menjerit selama hampir 20 minit dalam kedai gunting rambut.. Menangis , melalak.. bercucuran segala air keluar dari setiap lubang yang ada di bahagian kepala tuuu , akhirnya ..

image

Aduh.. baru laaa nampak rupa diaaa yang sebenar ! Sebelum ni , kalau mandi jenuh aku kena check muka dia.. kena ke tak air sebab dia tunduk ! Halang air dari kena muka dia.. Sekarang ? Amik kaauu ! Hahaahha ..

Meraung dia tengok rambut dia kat cermin masa kat kedai gunting rambut tu.. Terus terang , aku payah gak nak terima bila rambut dia gini tapi bila tengok lama lama.. sama cam daddy lak kekacakkannya ! Hahahaha…

7 komen :

rabiatul adawiyah berkata... [Reply to comment]

Kahkahkah akhirnyaaaaa. Redha ye Qhaliff. Pasni lagi kacak dari Daddy. Hahahaa.

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

K Pop giteww.... Qhaliff lagi hot dari daddy, terimalah kenyataannya...

norita zarif berkata... [Reply to comment]

ni baru betul..sayang anak ,digunting-diguntingkan...

Fiza Rahman berkata... [Reply to comment]

Tak per. Tetap handsome ☺

Rai OurKizuna berkata... [Reply to comment]

hahaha.. anak sulung mmg tak suka gunting kot? anak kami yg sulung pun sama..

zarulfarhana berkata... [Reply to comment]

pasrah ja la qhalif heheehehe

Yan Ty berkata... [Reply to comment]

Dah tak ada flip hair Qhaliff. Kecian nya melalak... Okla tu...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI