Jeritan mengegar seluruh bangunan !

 

Fuh… nak tak nak , aku kena paksa gak Qhaliff gunting rambut ! Dan nak tutup mata dia dah.. Dia sayang benar rambut dia tu.. Maaf la Qhaliff.. Rambut tu nanti tumbuh lagi.. Buat masa sekarang , orang ingat daddy ada dua anak perempuan ! Walhal sepasang dah.. Huhuh..

image

Dan setelah dia menjerit selama hampir 20 minit dalam kedai gunting rambut.. Menangis , melalak.. bercucuran segala air keluar dari setiap lubang yang ada di bahagian kepala tuuu , akhirnya ..

image

Aduh.. baru laaa nampak rupa diaaa yang sebenar ! Sebelum ni , kalau mandi jenuh aku kena check muka dia.. kena ke tak air sebab dia tunduk ! Halang air dari kena muka dia.. Sekarang ? Amik kaauu ! Hahaahha ..

Meraung dia tengok rambut dia kat cermin masa kat kedai gunting rambut tu.. Terus terang , aku payah gak nak terima bila rambut dia gini tapi bila tengok lama lama.. sama cam daddy lak kekacakkannya ! Hahahaha…

7 ulasan:

  1. Kahkahkah akhirnyaaaaa. Redha ye Qhaliff. Pasni lagi kacak dari Daddy. Hahahaa.

    BalasPadam
  2. K Pop giteww.... Qhaliff lagi hot dari daddy, terimalah kenyataannya...

    BalasPadam
  3. ni baru betul..sayang anak ,digunting-diguntingkan...

    BalasPadam
  4. hahaha.. anak sulung mmg tak suka gunting kot? anak kami yg sulung pun sama..

    BalasPadam
  5. Dah tak ada flip hair Qhaliff. Kecian nya melalak... Okla tu...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009