Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 29 Disember 2014

Kelantan selepas banjir ..

 

Sedihnya.. Bandar laluan aku ke Kok Lanas , kini dah jadi .. tak tergambar dengan kata kata.. Dulunya sangatlah sibuk.. Di sini pasti akan sesak seketika tiap kali aku balik kampung wife..

Manik Urai..

image

image

image

image

Ada banyak lagi gambar.. Yang ni aku amik dari FB En.Hilmi Abdullah. Terlalu menyayat hati kalau nak tunjuk lagi.. Korang boleh tengok di page seperti The Red Warriors , I love Kuala Krai dan banyak lagi .. Moga selepas tengok gambar tu , menghadirkan keinsafan pada diri dan bantulah mereka seberapa yang termampu.. Ada banyak pusat pusat bantuan yg mengumpulkan barangan keperluan yang mana akan diagihkan pada mangsa.

image

Bayangkan… ini rumah kita sendiri !

5 komen :

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

tak mampu nak berkata apa-apa.. sedih.
Moga semua mangsa tabah dalam menghadapi dugaan ini.

vANniLLa cHoCoLaTe berkata... [Reply to comment]

ya allah sedih nyee.. semoga mereka sabar & sabar menempuh dugaan ini.

Nik Azidah berkata... [Reply to comment]

Kesian kan...tak sabar nak balik kampung huaaaaa...

Mrs. A berkata... [Reply to comment]

Sangat menghadirkan rasa insaf. Umpama tsunami kecil.

afeb pilah berkata... [Reply to comment]

tak terkata!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI