Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 8 Disember 2014

LAROME SLIMMING SERUM

 

-iklan-

 

Dah banyak produk di pasaran sampai keliru mana satu yang berkesan tanpa ada kesan sampingan. Banyak juga produk tiruan. Tapi bila ramai teman-teman yg cuba Larome Slimming Serum memang teringin juga nak cuba sebab dalam FB pun heboh dgn Larome, artis pun guna Larome.

Hebat sangat ke Larome ni?


Larome -Testimoni

2 KANDUNGAN UTAMA SERUM LAROME: MALUS DEMESTICA (APPLE STEM CELL) dan CUCURBITO PEPO (BIJI LABU).

Kalau dibandingkan dengan produk2 tempatan , kebanyakan untuk
penggunanan luaran jenis losyen/krim selalunya berminyak dan rasa melekit & kehangatan pun tak lama.

Bila cuba sendiri LaROME baru tahu kehangatan produk Apple Stem Cell dari Switzerland ni bagai bergusti dengan lemak. Saiz 30 ml sebotol ni kalau nak kesan cepat memang dalam 10 hari aje tahan sebab semua orang nak fast action fast result jadi sapulah kat semua bahagian berlemak tu.

Memang disarankan kalau nak lebih kilo yg turun dalam satu sapuan
cubalah bersauna. Memang terbaik!!

LEMAK: Pembakaran lemak berlaku dengan sangat pantas
SELULIT: Perubahan ketara hanya dalam tempoh semingu
LANGSING: 3-7 hari
STRECHMARK: Hampir 100% berpuas hati dengan sapuan kerap strechmark makin pudar dalam tempoh sebulan.

Berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut , sila hubungi Puan Aisya Sofea Jamil atau whatsapp ke 019 396 5212.

2 komen :

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

usaha yang baik dalam bisnes

Ummi Hanie Fadzil berkata... [Reply to comment]

agak menggoda keimanan nih

tp rege sebotol boley tahan kan ;)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI