Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 29 Disember 2014

Nak membaca la jugak dia !

 

Malam tadi , Qhaliff pilih buku kat rak buku dan beri pada aku. Pastu ajak membaca ! Alahai… Buku dia byk salah letak.. Dan petang tadi , aku ajak wife gi MPH Alamanda untuk cari buku yang sesuai untuk Qhaliff.

Dan dalam kereta , wife kasi laaa buku kat Qhaliff setelah Qhaliff terjaga dari tidur.. Hurm.. dah jadi tabiat Qhaliff , naik kereta .. mesti tidur ! Bila kat Alamanda , pon masih tidur ! Dah masuk dalam kereta , baru jaga !! Haaha… takde rezeki nak jenjalan laaa dia ..

Bila bagi kat Qhaliff , Zahra pon merengek nak jugak membaca !! Adehhh.. Mau tak mau , wife kasi buku kat dia .. Dan , dia pon baca laaa gakkkk !! Meniru abang dia ..

image

Beriaaa membaca .. Hurmmm ..

2 komen :

Ayumieka berkata... [Reply to comment]

lepas ni kena borong buku kat big bad wolf laa... nak beli satu2 kat mph or popular, mahal...

afeb pilah berkata... [Reply to comment]

wahh.. dah besar nampaknya..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI