Nak membaca la jugak dia !

 

Malam tadi , Qhaliff pilih buku kat rak buku dan beri pada aku. Pastu ajak membaca ! Alahai… Buku dia byk salah letak.. Dan petang tadi , aku ajak wife gi MPH Alamanda untuk cari buku yang sesuai untuk Qhaliff.

Dan dalam kereta , wife kasi laaa buku kat Qhaliff setelah Qhaliff terjaga dari tidur.. Hurm.. dah jadi tabiat Qhaliff , naik kereta .. mesti tidur ! Bila kat Alamanda , pon masih tidur ! Dah masuk dalam kereta , baru jaga !! Haaha… takde rezeki nak jenjalan laaa dia ..

Bila bagi kat Qhaliff , Zahra pon merengek nak jugak membaca !! Adehhh.. Mau tak mau , wife kasi buku kat dia .. Dan , dia pon baca laaa gakkkk !! Meniru abang dia ..

image

Beriaaa membaca .. Hurmmm ..

2 ulasan:

  1. lepas ni kena borong buku kat big bad wolf laa... nak beli satu2 kat mph or popular, mahal...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.