Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 8 Disember 2014

“ Qhaliff , jom mandi !! “

 

" Qhaliff , jom mandi..." ..

" Tak nak.. “ Dia jawab sambil senyum pastu sambung layan handphone mak dia ..

3-4 kali aku ajak..dia bg jawapan sama..

Aku gi dapur dan amik cawan berisi air paip. Pastu aku saja saja offer air kat dia

“ Nah air.. minum skit ! Eh , tertumpaahhh .. “ Aku sengaja curahkan sedikit ke seluar dia..

Dia pandang aku dengan mula kelat. Kemudian ?

“ Daddy , bashaahh .. “. Aku pandang je muka dia.. Saja wat selamba !

Kemudian ??

Hehehehe.. Pastu ajak la gi mandi.. Terus on ! Hahahaha …

6 komen :

Normi Nieza berkata... [Reply to comment]

good idea..:)

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

anak bijak, jd daddynya kena laa lagi bijak & panjang akal cari idea kan hehe

yoorin melacolea berkata... [Reply to comment]

hahahahhaa..clever daddy!!!

Jane berkata... [Reply to comment]

hahah great idea

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

Sesekali bolehlah guna trick tu.. hehehe.. nanti dia dah pandai trick tu, silap2 daddy dia pulak yang kena tukar seluar.. kehkehkeh..

E Y C H A berkata... [Reply to comment]

taktik menjadi! kena cari taktik lain jugak..kang kalau selalu buat..dia dah boleh tangkap dah idea nie..hehe...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI