“ Qhaliff , jom mandi !! “

 

" Qhaliff , jom mandi..." ..

" Tak nak.. “ Dia jawab sambil senyum pastu sambung layan handphone mak dia ..

3-4 kali aku ajak..dia bg jawapan sama..

Aku gi dapur dan amik cawan berisi air paip. Pastu aku saja saja offer air kat dia

“ Nah air.. minum skit ! Eh , tertumpaahhh .. “ Aku sengaja curahkan sedikit ke seluar dia..

Dia pandang aku dengan mula kelat. Kemudian ?

“ Daddy , bashaahh .. “. Aku pandang je muka dia.. Saja wat selamba !

Kemudian ??

Hehehehe.. Pastu ajak la gi mandi.. Terus on ! Hahahaha …

6 ulasan:

  1. anak bijak, jd daddynya kena laa lagi bijak & panjang akal cari idea kan hehe

    BalasPadam
  2. Sesekali bolehlah guna trick tu.. hehehe.. nanti dia dah pandai trick tu, silap2 daddy dia pulak yang kena tukar seluar.. kehkehkeh..

    BalasPadam
  3. taktik menjadi! kena cari taktik lain jugak..kang kalau selalu buat..dia dah boleh tangkap dah idea nie..hehe...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.