Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 19 Disember 2014

Setia tunggu daddy balik !

 

Abis tengok The Hobbit , aku balik rumah terus .. Sampai je rumah , aku tengok ruang tamu berselerak.. tv tak dimatikan .. Hurm.. Sapa yang tengok ?

Aku masuk ke dalam bilik.. nampak Qhaliff tersengih sengih.. Zahra dan wife dah tidur ! Huhhh.. Tunggu aku la tuuuu .. Terus dia keluar senyum senyum..

“ Baaa.. baaa.. Zahraaa ..Zahraaa .. “.

Ada la tu dia nak mengadu kat aku. Tiba tiba wife jaga.. Bagitau Zahra yang kasi sepah kat ruang tamu tu.. Hahahaha.. Amboiiii ! Pandai dah ngaduuuuu ..

Pastu lepak ngan dia jap kat ruang tamu.. Aku bukak Ceria .. Dia tengok Ultraman dan terus terlena kat situ gak.. Hurmmm…

Qhaliff rapat ngan aku.. Zahra , pantang tengok muka mak dia ! Kalau nampak , confirm teriak !! Hurmmm… Ni dah terbalik.. Biasa orang kata , anak perempuan rapat ngan ayah..

Sian tengok Qhaliff.. Setia nanti daddy balik.. Walhal keluar jap jer.. Dah rasuah dah dia sebelum keluar.. Tercari gak rupanya .. Hurmm..

8 komen :

izzeyda berkata... [Reply to comment]

anak daddy laa katakan.. hehehe makin bijak Qhaliff ya..

Sam Ahnad berkata... [Reply to comment]

Sebak ketat dada ni membacanya..

Nur Khairiah Irwanie berkata... [Reply to comment]

comeynye.. =D

zarulfarhana berkata... [Reply to comment]

bagusnya qhaliff..still tunggu ayah nya

Ainniah Zulkefli berkata... [Reply to comment]

goooooood booooooy, Qhaliff... :)

ainniah.com

yoorin melacolea berkata... [Reply to comment]

kalau anak, mana2 pon nampak mak die nak teriak..lagi laa kalau bf.. hadooiii..susah nak letak

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

comel je dia tunggu daddy tu

Maria Hasun berkata... [Reply to comment]

siap rahsua yew abg ben ,. ,. haha

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI