Tepi sikit !!

 

Di Sunway Lagoon semalam.. Dia dah pandai dah ! Hahahah.. Dia tau daddy dia tak larat nak dukung dia skang ni.. Tau apa dia buat ? Dia gi kat stroller adik dia.. dia tolak kaki adik dia skit..

“ Tepi skit… “.

image

Perghhh… ni la hasilnya bila sel sel otak bersambung ! Terkejut gak tengok tindakan dia tu.. Mana dia belajar ? Huhuhu…

Dan di rumah tadi , ada la aku suruh Qhaliff jaga adik dia.. Zahra berjalan ke dapur.. Cepat cepat dia kejar dan dukung Zahra kembali.. Huhuh.. Pastu dia bersuara..

“ Huh.. penatnyaaa.. “. Sambil dia lap peluh kat dahi dia yang tak berpeluh tu ! Huhhhhhh….

3 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.