Wajahku makin berseri kata awek itu !

by - Mac 08, 2016

 

image

Haaaa.. apakah rahsianya ??

Ceritanya gini.. tadi , aku gi satu tempat ni. Tetiba ada satu awek cun tegur aku..

“ Abang Ben , eh ? “.

Aku jawab la..

“ Tak dik.. Saya Bratt Pitt. “

Pastu dia cubit lengan aku..

Wowww.. sadonyaaa ! “.

Aku pun nak cubit lengan dia gak tapi teringat bini kat opis , cancel terus ! Haaa..

Ok.. aku tipu jer cerita tu.. Hahaahhaha… Sentap la tuuuu..

Gini ceritanya.. Tadi aku gi meeting.. Abis meeting , kawan ni tanya la..

“ Abang Ben nampak makin berseri. Sebab Cosmoderm ke ? “

Aku jawab la..

“ Pun yer .. dan bersenam pon punca lelaki nampak makin muda.. Bersenam ni , awet muda.. “ .

Bangga jap dalam diri.. Maklumlah , dah jejak 40an ni.. hehehe.. Bukanlah nak nampak muda cam orang muda tapi sekurangnya tidak la nampak tua sebelum usia..kan kan ? Maka , silalah rajin cuci muda gunakan produk Cosmoderm seperti pencuci muka dan gunakan serum di kala nak keluar rumah atau nak tidur.. Bila ada kelapangan , sila lepak di gym.. Seminggu , hari hari pon ok.. Ala , dari lepak kat mamak.. baik lepak gym ! Sadokan badan skit.. bini pon jeles tengok nanti ! Haaaa…

image

You May Also Like

18 comments

  1. gediknya! hahahahaa... nak cubit gak lah!!! hahahahahaa... cosmoderm memang bagus pun, ai pengguna setia sekarang

    BalasPadam
  2. tahniah sebab jumpa produk yg sesuai dan nampak ensemm dimata awek-awek

    BalasPadam
  3. Hahahah... Malang betul awek tu...

    BalasPadam
  4. cosmoderm berwajah baru ...niceeeeee!

    BalasPadam
  5. Kak Sue pun salah sorang pengguna cosmoderm,nanti nak pegi gym gak lah..ehehe..

    BalasPadam
  6. Ahhh..mlm ni nak start gym lah. Mana boleh ben je sadow diri..haha

    BalasPadam
  7. Nampak tak senior promote..santai2 je gitu..

    BalasPadam
  8. Tipu rupanya.... Hahaha. Kalau sado, mmg nampak hensem

    BalasPadam
  9. Pergh kalau pakai ni ade macam retis la..hehehe..wajah baru cosmodem

    BalasPadam
  10. Amboi...alhamdulillah
    Bila ada yang perasan perubahan tu maksudnya sesuailah dengan abg ben tu...istiqhomah..

    BalasPadam
  11. nk try gak lah blh beli kt watson ke?

    BalasPadam
  12. Harga mampu milik. Macam nak kena cuba je ni

    BalasPadam