Nasib baik ada Miracle Caliph ! Mudah beli uniform sekolah di situ !

by - Disember 11, 2019

Alhamdulillah... Sejujurnya , aku malas membeli pakaian di shopping mall ketika hari persekolahan nak bermula , musim raya dan jualan jualan murah ! Oh tidakkk ! Penat nak berlanggar kat sana pastu beratur panjang pun satu hal ! Huhuh..

Dalam entri aku yang lepas mengenai Miracle Caliph tu , memang aku plan nak gi beli uniform Qhaliff kat sana. Kenapa ? Satu sebab tau kualitinya. Kedua , nama sama lak ! Hehe.. Ejaan je lain. Dan pastinya sebab inner kolar hitam tu. Bukan malas nak menyental tapi nak elakkan nampak kalau berdaki.. Gitu la.. Walaupun dia tak berdaki !


Dan.. tak sampai setengah jam kat situ , 3 pasang baju dan seluar sekolah dah selesai. Stokin sekolah pun ada situ. Senang ! Dalam demam demam , urusan begini kena gak settlekan . Tak nak hujung waktu. Sian dia nanti. Asal membeli lak jer. Dan yang penting , dia dapat  pakaian yang berkualiti. Teringat ari tu, seluar dia koyak kat lutut. Katanya terjatuh. Sekali jatuh dah koyak. Hurm... 

Kali ni seluar dia kain lebih baik dari yang lepas. Sama je harga beli dengan yang lepas. Ok la... Janji gi sekolah dengan hati yang gembira. Tamo la dok buat drama dalam kereta. Pakaian pun boleh menaikkan mood , kan kan ?

Sale skg ! Sampai hujung tahun tauu .



Oh lupa lak.. Walaupun ada shopping mall berdekatan rumah aku , aku tetap nak ke Shah Alam gak. Sebab apa ? Sokong produk BMF gitu... Sapa lagi nak sokong kalau bukan kita sendiri, kan ? Dah ada pilihan .. Kalau takda tu , lain la citernya !

Whatsapp pertanyaan : www.wasap.my/60105527736
Instagram : https://www.instagram.com/miracle_caliph_hq/


You May Also Like

4 comments

  1. Ok juga baju sekolah caliph ni kalau inner koler warna hitam...tak da la nak merendam bagai sebelum menyental...boleh dicuba ni...thanks bro

    BalasPadam
  2. alhamdulillah sekarang dah banyak pilihan tempat untuk beli baju sekolah ^_^

    BalasPadam
  3. Banyak pilihan terbaik ya. Kalaulah dekat boleh bw anak buah pergi cr bj.

    BalasPadam