Tukar tayar kereta korang kat sini ! - BEN ASHAARI

Tukar tayar kereta korang kat sini !

Aku dah beberapa kali update mengenainya di media sosial. Ramai dah kawan kawan pergi. Mereka berpuashati ! Dan baru baru ni , ada sorang kenalan di Instagram aku update. Kawan ni bukan jenis follow pun apa yang aku promote secara terang terangan. Mereka jenis akan survey dan check dulu. Spesisi bukan buta tuli main nak follow ! Haaa , aku suka jenis ni. Diorang nilai terlebih dahulu dan buat keputusan kemudian.

Dan aku terasa amat gembira bila baca testimoni dia di IG milik dia. Aku tak tau pun dia pergi. Tapi bila membaca komen positif dari dia , aku terasa lega la.. Berbaloi la aku promote !

Baca komen komen di bawah.



Aku akan pergi minggu ni untuk tukar tayar. Pastu akan balik kampung. Baru berani nak jalan jauh. Confident gitu. Kalau tidak , memang tak berani la nak jalan jauh dengan kondisi tayar kereta aku tu. Huhuh.. Alang alang tukar semua sebab murah kauuuu ! Kalau tak , sebelum ni cecah RM1K la gak nak tukar termasuk servis. Hurmm... Ni promosi hujung tahun , servis balancing free jer.. Haa ! Tak ke jimat gitu ! 

Kalau nak tau promosi apa yang ada di Supremo ni , follow jer Instagram dia di Supremo Service . Korang gi , cakap je follower Ben Ashaari. InshaAllah dapat harga baek punya ! 

1 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.