Underwear Comfort Republic , ok ke ?

by - Mei 30, 2022

Aku dah cuba macam macam jenis seluar dalam atau underwear. Masalah utama aku ialah bahagian getah dia. Asyik nak terlipat jer. Pastu tak cantik dah rupa dia. Huhuh.. Tak tau la kot punca dari perut aku yang terlipat membuatkan getah dia terlipat tapi yang pastinya , selepas aku bandingkan dengan Comfort Republic, memang jauh beza la sedapnya ! Yang selesa bagi aku, jenis boxer ni. Heee.. Kain jenis licin tu. Katanya material dari bamboo organik. 

Pakai gi gym. Memang selesa dan sedap. Sebelum ni macam payah la skit.. Asyik nak terselit jer ! Hahahaha... Bila dah guna yang Comfort ni , jauh sedapnya. Pastu kalau nak buang air kecil pun senang. Haaa.. 

Sesuai untuk mereka yang berbadan besar pun ! Tak semestinya sado pakai baru ok ! Rasanya memang diorang buat ni khas untuk mereka yang berlemak banyak di perut ! Tak caya.. gi tengok kat web Comfort Republic . Haaa.. 







Amacam ? Haa.. aku malas nak cerita lebih.. Kang korang kata aku nak menjual lelebih lak ! Nah... skang korang try sendiri je ! Senang... beli dan pakai. Nak guna ketika travel , lagi syok. Duk lama lama dalam kapal terbang.. kereta , takda lagi nak terselit bagai. Hahahaha..

Harga ? Ada diskaun buat masa ni. Guna link aku ni..https://comfortrepublic.co/discount/CRBEN10 . Aku tak dapat apa apa pun. Sekadar war warkan benda bagus kat korang.


You May Also Like

1 comments