Lebih 1 juta pengunjung dicatatkan bagi tahun 2011 di BENASHAARI.COM

 

Syukur pada Allah .. Impian aku satu tika dulu membuahkan hasil . Segala usaha keras selama ini , menampakkan kejayaan . Dugaan demi dugaan , tidak mematahkan semangat sebaliknya satu per satu kesan dari usaha aku menampakkan kejayaan ..

image 1-1-2011 hingga 23-9-2011

Yang aku cerita ni adalah blog aku .. Bukan blog orang lain .. tapi BENASHAARI.COM .. Kalau nak buat perbandingan , sila buat dengan blog sendiri.

 

Maaf , ini bukan entri riak .. Angkuh .. Sombong .. atau Poyo.. Setiap kejayaan perlulah kita catit sendiri agar satu hari nanti , kita mampu tersenyum bila mengenangkan zaman muda kita .. Sekurang-kurangnya , kita punya tugu sendiri untuk diperingati ..

 

Jutaan terima kasih buat semuaaa rakan blogger , rakan-rakan di Facebook dan juga rakan-rakan yang mengenali diri ini , yang tidak putus putus memberi semangat untuk berjaya dalam bidang yang aku minat ini .. Tidak lupa juga , isteri tercinta dan juga keluarga yang tersayang.. Sokongan koranglah penentu kejayaan aku ..

 

Kalau sebut nama sorang sorang , ada yang tercicir nanti.. Kecik ati kan ? Hehehe.. Untuk tahun depan , aku cuma berharap , aku dapat kekalkan pencapaian aku ini.. InsyaAllah .. Doakan aku terus disini , bersama korang semua ...

 

TERIMA KASIH ... ANDA TERBAIK BAGI SAYA !

31 ulasan:

  1. Congrats for your achievement rite now...

    BalasPadam
  2. wahh..tahniah bang.. teringin nak jadi mcm abg ben.. tapi entah bila..hiks :)

    BalasPadam
  3. salam..
    tahniah Bro..
    bukan mudah tu..
    berkat usaha anda..
    semoga terus success
    dalam blogging..
    :)

    BalasPadam
  4. mantap r!! 3 tahun blogging tak dapat camni lagi....huhuhu....

    BalasPadam
  5. tahniah bro....insyallah aku pun tengah berusaha keras gak skrg nie....tp bukan mudah oooo nak capai macam tahap hang mate....nak maintain tu yang perit....apa2 pun TQ sebab hang banyak menolong aku....

    BalasPadam
  6. tahniah abg ben ! :D

    memang patut pun, ben ashaari tak sombong, support blog tak kira hebat atau tak...thanks ya :)
    bila nak buat segmen lagi?? haha

    BalasPadam
  7. as salam..
    teruskan ushaha. :)
    tapi target pencapaian yang lebih sedikit dari yang terkini. jika kita target yang sama, kebarangkalian usaha yang sama, tetap sama. jadi, bila kita target lebih tinggi, insya'Allah lebih banyak idea yang kita dapat unutk merealisasikannya..apa2 pun bergantung kepada apa yang termampu..

    sekadar pandangan..

    =)

    BalasPadam
  8. yup.. mmg teringin nk jd mcm abg ben.. cuma kita minta abg ben tag2 lah nama follwer dlm setiap entry biar mereka dpt menumpang kebahagaian empire abg ben tu

    BalasPadam
  9. salam, tak sempat setahun dah lebih sejuta....hebat tu, semoga terus gempak.

    BalasPadam
  10. Tahniah...

    Bro contoh kepada Bloggers semua.

    p/s: Usaha tangga kejayaan kan...

    BalasPadam
  11. gua sokong lu nak poyo berlagak atau angkuh..tu jiwa lelaki kan..

    gua rasa setakat kat blog kite nak poyo tak pe kot..

    tapi hakiki tu biarlah kita merendah diri,

    bro, strongest men 19 , 20 nov, join tak? KBS punya gym organize

    BalasPadam
  12. Tahniah abang ben.Semoga satu hari nanti saya jadi macam abg ben.Hmmmm ,10 tahun akan dtg ? :)

    BalasPadam
  13. hebat lah, bro...teruskan dengan perjuangan...terbaik

    BalasPadam
  14. tahniah ben.. kejayaan sukar datang tanpa usaha.

    BalasPadam
  15. tu diaaa abgben da berucap. hehe congrats ^^

    BalasPadam
  16. kay dpat 100,000 setahun visitor ok da.hehe

    BalasPadam
  17. Tahniah Ben.....saya turut rasa bangga dengan pencapaian BA...syabas!!

    BalasPadam
  18. wah! mantap.. cOngrat brO.. :)

    BalasPadam
  19. tahniah abang ben..boleh la turun ilmu nanti..huhu

    TERPANAS UNTUK SIAPA YANG ADA FB/BLOG:
    [Klik Sini]Lebih Gempak Dari Nuffnang [Dibayar Dalam USD]

    BalasPadam
  20. Congrates bro. Achievement reflecting your effort. Of course la effort bro besar kan utk dptkn big number. Tahniah.

    BalasPadam
  21. tahniah abg ben..smga akan mencatat rekod 2 juta pageviews plak pasni :)

    BalasPadam
  22. Pehhh, skali macam buat ucapan terima anugerah blogger popular da, hehehe. Apa2 pun tahniah BA.


    sharifdez.blogspot.com

    BalasPadam
  23. Tahniah Ben, akak tumpang gembira dan berbangga dngn pencapaian ini...teruskan perjuanganmu...akak sentiasa beri sokongan dari jauh...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.