Sabtu, 24 September 2011

Lebih 1 juta pengunjung dicatatkan bagi tahun 2011 di BENASHAARI.COM

 

Syukur pada Allah .. Impian aku satu tika dulu membuahkan hasil . Segala usaha keras selama ini , menampakkan kejayaan . Dugaan demi dugaan , tidak mematahkan semangat sebaliknya satu per satu kesan dari usaha aku menampakkan kejayaan ..

image 1-1-2011 hingga 23-9-2011

Yang aku cerita ni adalah blog aku .. Bukan blog orang lain .. tapi BENASHAARI.COM .. Kalau nak buat perbandingan , sila buat dengan blog sendiri.

 

Maaf , ini bukan entri riak .. Angkuh .. Sombong .. atau Poyo.. Setiap kejayaan perlulah kita catit sendiri agar satu hari nanti , kita mampu tersenyum bila mengenangkan zaman muda kita .. Sekurang-kurangnya , kita punya tugu sendiri untuk diperingati ..

 

Jutaan terima kasih buat semuaaa rakan blogger , rakan-rakan di Facebook dan juga rakan-rakan yang mengenali diri ini , yang tidak putus putus memberi semangat untuk berjaya dalam bidang yang aku minat ini .. Tidak lupa juga , isteri tercinta dan juga keluarga yang tersayang.. Sokongan koranglah penentu kejayaan aku ..

 

Kalau sebut nama sorang sorang , ada yang tercicir nanti.. Kecik ati kan ? Hehehe.. Untuk tahun depan , aku cuma berharap , aku dapat kekalkan pencapaian aku ini.. InsyaAllah .. Doakan aku terus disini , bersama korang semua ...

 

TERIMA KASIH ... ANDA TERBAIK BAGI SAYA !

31 komen :

anGah berkata... [Reply to comment]

dasyat...

Affieza berkata... [Reply to comment]

Congrats for your achievement rite now...

Ary berkata... [Reply to comment]

tahniah en ben!!

Syairani Tarmizi berkata... [Reply to comment]

wahh..tahniah bang.. teringin nak jadi mcm abg ben.. tapi entah bila..hiks :)

zulkbo berkata... [Reply to comment]

salam..
tahniah Bro..
bukan mudah tu..
berkat usaha anda..
semoga terus success
dalam blogging..
:)

♕ Mr.IX ♂ berkata... [Reply to comment]

mantap r!! 3 tahun blogging tak dapat camni lagi....huhuhu....

DEZAMAN COTTAGE berkata... [Reply to comment]

tahniah bro....insyallah aku pun tengah berusaha keras gak skrg nie....tp bukan mudah oooo nak capai macam tahap hang mate....nak maintain tu yang perit....apa2 pun TQ sebab hang banyak menolong aku....

Ummi_R❀salici❀us berkata... [Reply to comment]

tahniah abg ben ! :D

memang patut pun, ben ashaari tak sombong, support blog tak kira hebat atau tak...thanks ya :)
bila nak buat segmen lagi?? haha

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

peh...terbaik la abg ben...

1)Pelik!! Nasi Berlaukkan Kondom di China
2)Menarik!! 20 Sebab Kenapa Lelaki Taknak Kahwin
3) Terbaru!! Cara Kembalikan Facebook Chat Yang Lama

Подтверждаю berkata... [Reply to comment]

as salam..
teruskan ushaha. :)
tapi target pencapaian yang lebih sedikit dari yang terkini. jika kita target yang sama, kebarangkalian usaha yang sama, tetap sama. jadi, bila kita target lebih tinggi, insya'Allah lebih banyak idea yang kita dapat unutk merealisasikannya..apa2 pun bergantung kepada apa yang termampu..

sekadar pandangan..

=)

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... [Reply to comment]

yup.. mmg teringin nk jd mcm abg ben.. cuma kita minta abg ben tag2 lah nama follwer dlm setiap entry biar mereka dpt menumpang kebahagaian empire abg ben tu

Abhamz berkata... [Reply to comment]

salam, tak sempat setahun dah lebih sejuta....hebat tu, semoga terus gempak.

Coolman berkata... [Reply to comment]

gila mantap!!

inilah aku berkata... [Reply to comment]

Tahniah...

Bro contoh kepada Bloggers semua.

p/s: Usaha tangga kejayaan kan...

Mr feckry berkata... [Reply to comment]

gua sokong lu nak poyo berlagak atau angkuh..tu jiwa lelaki kan..

gua rasa setakat kat blog kite nak poyo tak pe kot..

tapi hakiki tu biarlah kita merendah diri,

bro, strongest men 19 , 20 nov, join tak? KBS punya gym organize

FatihaMedan berkata... [Reply to comment]

Tahniah abang ben.Semoga satu hari nanti saya jadi macam abg ben.Hmmmm ,10 tahun akan dtg ? :)

HAFIZAL berkata... [Reply to comment]

hebat lah, bro...teruskan dengan perjuangan...terbaik

Izzuddin Fauzi berkata... [Reply to comment]

ok cun tuh....~~~

Liza @ Adzriel AB berkata... [Reply to comment]

tahniah ben.. kejayaan sukar datang tanpa usaha.

Amirah Suhana berkata... [Reply to comment]

tu diaaa abgben da berucap. hehe congrats ^^

khairul akmal bin azman berkata... [Reply to comment]

kay dpat 100,000 setahun visitor ok da.hehe

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Tahniah Ben.....saya turut rasa bangga dengan pencapaian BA...syabas!!

Cik Diana berkata... [Reply to comment]

wah! mantap.. cOngrat brO.. :)

Kalamhati berkata... [Reply to comment]

Tahniah ben!=)

Awan Fantasia berkata... [Reply to comment]

tahniah abang ben..boleh la turun ilmu nanti..huhu

TERPANAS UNTUK SIAPA YANG ADA FB/BLOG:
[Klik Sini]Lebih Gempak Dari Nuffnang [Dibayar Dalam USD]

Mohd Azrul Aziim berkata... [Reply to comment]

Congrates bro. Achievement reflecting your effort. Of course la effort bro besar kan utk dptkn big number. Tahniah.

Miss Purple Ungu berkata... [Reply to comment]

tahniah abg ben..smga akan mencatat rekod 2 juta pageviews plak pasni :)

Sharif Dez berkata... [Reply to comment]

Pehhh, skali macam buat ucapan terima anugerah blogger popular da, hehehe. Apa2 pun tahniah BA.


sharifdez.blogspot.com

Yatie berkata... [Reply to comment]

Tahniah Ben, akak tumpang gembira dan berbangga dngn pencapaian ini...teruskan perjuanganmu...akak sentiasa beri sokongan dari jauh...

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata... [Reply to comment]

wah!!! sejuta......

yayath berkata... [Reply to comment]

tahniah:)hehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI