Baru aku tau kenapa ARTIS kena GLAM gitu !

by - September 25, 2011

 

Esok , akan menjadi satu lagi langkah bersejarah bagi aku sebagai seorang blogger .. Sebelum ni dah selangkah selepas setahun bergelar blogger ( klik SINI ) . Dan segenap 2 tahun aku bergelar blogger , aku dijemput menghadiri pelancaran album english Dato Siti Nurhaliza , esok di Star Hill , Kuala Lumpur . Ada jamuan open house SimplySiti sekali ..

Print

Hurm... Tertulis kat situ WEAR COLORFUL GLAM ! Aiseyman .. Aku ? Pakai GLAM ?? Adehhh ... Serius .. Takkan GLAM punya laa.. Kalau aku letak lampu lip lap , mungkin nampak GLAM kat aku .. Hehe.. Entah la..

 

Seperkara yang bermain di kepala otak aku ni lak .. Wife masih belum sihat.. Tak henti muntah dari semalam selepas makan .. Tapi malam ni , selepas aku suap sendiri mee goreng dengan menggunakan jari aku sendiri , Alhamdulillah .. Tak muntah dah ! Apakan enzim lelaki yang keluar dihujung jari aku memberi kesan padanya ??? 

 

Kalau dia sihat esok , maka aku akan sampai ke Star Hill.. Kalau tak ? Kena bawak g hospital la wife aku tu.. Sian dia .. huhuh.. Bye bye GLAM !

 

Eh , lupa lak.. Patut la artis kena GLAM kan ? Setiap event tu kena baju baru.. Takkan nak pakai baju sama kan ? Yelah , yang datang tu muka yang sama jee.. nanti ke perli lak .. Hahahaha.. I bukan artis okeh !! Retis pon tidak ! Tak relaaa uuu...

 

Blog Pilihan : sharifatul aida

You May Also Like

15 comments

  1. Pakai vogue2 lah ni nnti ? wahh hahaha . Lelaki tak susah pun, pakai kemeja smart2 pun dah kira Glam dah . Perempuan selalunya yang leceh2 ni

    BalasPadam
  2. berkat air tangan suami tu..ooo daddy beben..so sweet..hehe

    harap nanti dpt la suami yg baik dan boleh jge kita.

    be a good daddy abg ben.

    BalasPadam
  3. mestilah glampes...baru retis...nnti kim slm datuk k eh. hukk

    BalasPadam
  4. pakai lampu lip lap lip lap yang time raye orang pasang tu abg. Pastu, suh siti ngan datuk K pakai sambil snap2 gambar . teehee .

    BalasPadam
  5. artis kena jaga 'standard' kononnya. klu pakai baju yg sama, wartawan plak sebok nak dedahkan pasal baju yg sama tu. Bole siap banding gambar lama ngn yg baru, bukti baju tu dah di byr. Hmmm~ kdg2 bila fikir, dunia artis ni bukan glam...tapi byk ngabis duit. haiiihh~ macam2 kan? Bagus jd orang biasa2 jer...pakaila 40kali baju tu kat event yg lain2, takkan kena kutuk pnya

    BalasPadam
  6. jangan lupe kim salam kat dato siti yer.. :)

    BalasPadam
  7. Moga isteri bro cepat sembuh..dapat lah pergi nanti, hehe..

    BalasPadam
  8. semoga istri en ben sihat..biasalah tu...

    kalu di izinkan Allah, mesti sampai nyer en ben kat majlis glam tuu...

    BalasPadam
  9. abg ben kalo pgi t kem slm kt tok ty kte ea..hehe
    nway,hope wife abg cpt sihat...:)

    BalasPadam
  10. Tahniah..hebak lu Ben..glam sikit ok je jgn ngakahkan retis sudah la.

    BalasPadam
  11. woah !! sgt rumantik...mmg tacing bila baca part 'suap mee pakai tangan' tuh...omg !mau cri asbend cmni gak..............!

    BalasPadam
  12. wah bestnya... saya ada hantar resit pembelian barangan simply siti, tapi tak dapat pun, nanti Ben kirim salam kat SIti ye. Uwaa sedinya tak dapat g... bukan sedih tak dapat jumpa Siti tapi sedih tak dapat jumpa BEn..

    BalasPadam
  13. kalau dah asyik muntah je, bahaya jugak. tak cukup air nanti..semoga cepat stabil..

    BalasPadam
  14. untungla dpt laki caring.hik3...

    pasal glam tu mmg la..
    sbb bila pakai baju berulang..atau yg penah 0rg pakai..dpt liputan yg memalukan..

    BalasPadam
  15. ni la yg payah jd artis ni.. semua kena jaga .. aisyeh...

    BalasPadam