Segmen : Jom Kenali Blog Saya .. - BEN ASHAARI

Segmen : Jom Kenali Blog Saya ..

 SEGMEN DITUTUP SUDAH !

Lama tak buat segmen eh ? 

Dinasihati mereka yang  ingin sertai segmen ini  dengan niat semata -mata nak tinggikan trafik atau ramai follower , sila batalkan niat anda itu untuk menyertai segmen ini  .
Tiada penyenaraian entri juga dibuat. Segmen dibuat atas permintaan. Terima Kasih .

Segmen ni adalah bertujuan mencari kenalan blogger-blogger yang baru buat blog selepas Ramadhan yang lepas . Mudah je nak join segmen ni .. Tutup tepat jam 11 malam ini ( 27hb September 2011).

Siapa yang layak join ? Siapa saja yang punya blog boleh join. Tapi sekali lagi diperingatkan , ini bukan segmen trafik atau follower. Ini sekadar berkenalan antara satu sama lain .. Ok ? Faham ? Tak faham , jangan join . Nanti jadi isu lak..

Apa yang perlu buat ialah , sediakan satu entri baru ..
image
  1. Letak  logo ini di permulaan entri sebagai tanda penyertaan segmen ni ..
  2. Tajuknya : Jom Kenali Blog Saya dan linkkan ke entri ini .
  3. Beri latar belakang secara ringkas kenapa anda buat blog ?
  4. Jelaskan kenapa anda nak para blogger/ pembaca singgah ke blog anda ?
  5. Berikan 5 buah blog yang menarik yang mana anda pernah jumpa selama anda mengenali dunia internet ini .
  6. Impian anda terhadap blog anda ?
  7. Siap ? Tinggalkan url di ruangan entri ini .
Tu saja .. Senangkan ? Jadi segmen kali ini juga merupakan sebuah entri .. Tulis dengan menarik agar mereka tertarik .. 

Inilah masa nak pikat pembaca baru anda .. Join , dan kunjungi mereka yang telah sertai segmen ini , jika punya kelapangan waktu. InsyaAllah .. Sekadar berusaha.

Selamat Bersegmen

51 ulasan:

  1. aiyookkk hehehe... kna tnggu baik dlu dr accident br blh join :)

    BalasPadam
  2. huhu... ni untuk blogger baru sj ke... yang dah tak brapa lama boleh tak.. sy dah lebih kurang setahun jagung buat blog ni.. boleh x ang ben?

    BalasPadam
  3. http://cerytara.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    p/s : Going to Kelas malam ^^

    BalasPadam
  4. blogger lma x bleh join ke???

    BalasPadam
  5. Ala.... Sis dok tunggulah segmen untuk yang seusia dengan sis yang setahun jagung tidak, setahun ubi pun tidak.tapi tak pe, sis alu-alukan sesiapa nak kenal sis.Singgah je le!

    http://scarlettj1.blogspot.com

    BalasPadam
  6. Ok saya dah join bro ben..

    http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  7. salam.. atia join..^_^

    http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  8. http://www.sunahsukasakura.com/2011/09/jom-kenali-blog-sunah-suka-sakura-dot.html

    BalasPadam
  9. saya join !

    http://cikjajan.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  10. genk join

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  11. join!!..:D
    http://cikhanipunyerblog.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  12. cam biasa, linda mengejoinkan diri..

    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  13. join!!


    http://lurvelysweety.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  14. HELLO bloggers .

    Lia Kamalia done join :D

    peeps , feel free to visit mine .

    WOOT- woot ~

    http://misskamalia.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  15. join ^^,

    http://mywithoutreasonii.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  16. salam abg ben...dh join :)

    http://darikeyboardcikbunga.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  17. eza join laaaa^^
    Jom singgah blog Eza...
    Salam Ukhuwah kengkawan~

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  18. eza join laaaa^^
    Jom singgah blog Eza...
    Salam Ukhuwah kengkawan~

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  19. abg bebeeennnn mimi jooiiinn!

    http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-kerana-lily.html

    BalasPadam
  20. siap ^^

    http://si-polarbear-cute.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  21. farah alias haruslah join kan :)))

    http://coretanharapan.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-jom-kenali-blog-saya.html ..

    selamat jelajah ke blog farah!

    BalasPadam
  22. join !

    http://writingbynienyz.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya-bersama-ben.html

    BalasPadam
  23. siap! :) jom singgah sini abg ben.. :)
    http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  24. join gk. :D

    http://cayanggirangmuahxmuahx.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  25. 1st time join ! (;

    http://asimplestgirlstory.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  26. sory, xleh join.. aku masih dlam pantang.. hehe

    BalasPadam
  27. turut sama!

    http://yslgalz213.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  28. Thanks for the oppurtunity. Singgah ke blog Untuk Semua http://untuqsemua.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-kenali-blog-saya-anjuran-ben.html

    BalasPadam
  29. berejam buat N3 tersebut hahha...nsb hbs taip sblm jam12..akhirnya berjaya menjoinkan diri.. :D
    jempot2 eh jemput singgah kita kenal2..

    BalasPadam
  30. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  31. saya dah join!
    semoga terpilih!

    http://indahatasnama.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  32. pasti join...

    http://dilamin.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  33. http://ayuzan.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

    tq abg ben

    BalasPadam
  34. terjoin

    http://misshannajr-diabukanaku.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  35. Salam En.Ben dan semua blogger ;P

    http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-reality-2-fantasy.html

    BalasPadam
  36. JOINN ;O


    http://sikotakpensil.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  37. salam, Abg Ben dan semua Lia masuk. jom masuk sini. :)

    http://liailnia.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya-lia-lomi.html

    BalasPadam
  38. Sini Sini.. hehe

    http://pwincess9.blogspot.com/2011/09/segemen-abg-ben-jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  39. http://tasyatushi.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-kenali-blog-saya-oleh-abang.html

    nak jugakk join, pergh sebaek sempat :) oukengg, sesudi la korang datang belog tasya ehh, jan memalu tauu!hehe

    BalasPadam
  40. http://selendanqpelangi.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    MAU JOIN JUGAK!1HHAHHA

    BalasPadam
  41. jom ! zaty nak join jgak ..:)


    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  42. http://babycanyousee.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  43. Salam,

    Da join da...

    http://tamar010602.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya.html

    BalasPadam
  44. segmen malam hari tak dapat nak joinla pulak...hehe..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.