Akan ku miliki hatimu itu .. (2:15)

by - Khamis, September 29, 2011

E : [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15][16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29][30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43][44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] ..
E:  [2:1] [2:2] [2:3] [2:4] [2:5] [2:6] [2:7] [2:8] [2:9] [2:10] [2:11] [2:12] [2:13] [2:14] ..



image

" Nak g mana kita ni , Lisa ? " .


" Teman Sab jap. Cari idea untuk update blog .. Nak ikut tak ? Heheh ".


" Hiskh.. Lisa jangan bocor rahsia abang lak yang abang ada blog ! Sembelih kang !! " . 


" Tak kiraaaa... nak bagitau gakkk .. lalalalala .. " 


" Lagi cakap lagi dia buat , budak ni .. "


" Abang nak ikut tak ? Kot dapat idea untuk sajak nanti.. Lepak kat tepi kolam ikan tu nanti.. Jom laa.. Kang rugi tak dapat usha muka cun Sabrina.. hehehe... Single tuuuu ... Lama tunggu abang ! "


" Hah ??? Tak dengar ! Ulang yang last sekali tuuuu .. "
 


" Yang mana bang ???? " 


" Yang last tadi tuuu... " 


"Owh... dia single tu eh ?? "


" Yang selepas tu laaa... " 


" Yang update blog tu eh ?? " 


" Arghhhh.. Yang lama tunggu abang tuuu laaa .. "


" Bila pulak Lisa kata gitu ... "


Terus Lisa berlalu sambil bersiul girang. Hampeh ! Suka betul dia buat aku macam tu .



" Betul ke apa yang aku dengar tadi ?? Lama dia tunggu aku ??? Tunggu apa ? Hiskh .. ". Bisik hati aku.


" Lisa !!! Abang ikut ! "

-SAMBUNG-

You May Also Like

9 comments

  1. ehem...ehem... harapan baru untuk ben...

    *harap janganlah dikecewakan lagi

    BalasPadam
  2. heee...tetiba geli pulak dengan beben ni...gatai nooo~ :p

    BalasPadam
  3. hahahaha.. sabrina adakah itu penganti adawiyah hihihihi..

    BalasPadam
  4. lama tunggu Abg Bani lah...hehehehe
    malu tapi mau ye! :-P

    BalasPadam
  5. BLOG YANG BEST.MEMANG SANTAI.DAH FOLLOW THIS BLOG.IF DON'T MIND,FOLLOW LA BALIK.TQ

    BalasPadam
  6. Jap, sabrina anon? waaaah .

    btw lawa gambar !

    BalasPadam