Akan ku miliki hatimu itu .. (2:1)

 

New Post

 

Bila dua hati mula bersatu ,

Indahnya dunia hanya mereka yang tahu ,

Berpisah jauh beribu batu ,

Bukan penghalang dari merindu ..

Bukan mudah untuk memilik cinta .. Cinta perlu dicari .. Yang hadir adalah dari Ilahi .. Bagaimana nak mengawal , itulah yang penting. Bagaimana nak mengekalkan , itulah yang sukar tapi mudah.

Sejak punya Adawiyah , siang dan malamku terisi.  Bukan dihabiskan dengan berdating tetapi lebih semangat untuk menghabiskan studi. Cita-cita , seumur semati .. bersama !

Kawan , doakan aku bahagia bersamanya , selamanya... Doakan aku ke jinjang pelamin bersama si dia , Adawiyah.

 

Butang PUBLISH itu aku tekan.. Wah , ini satu perubahan pada entri di blog aku. Sejak bercinta ni , entri aku berubah rupa. Lebih ceria dan asyik cinta. Hehe.. Apa nak buat , dah begitu perasaan hati aku.

 

Adawiyah oh Adawiyah.. Terima kasih kerana menerimaku ..

10 ulasan:

  1. hahahahahahaahha..semoga bahagia laa hendaknya BeBen tu dgn Adawiyah yee.. :P

    BalasPadam
  2. yayy~ dah sambung.

    sabar menanti yang seterusnya :)

    BalasPadam
  3. adawiyah oo adwiyah
    sumber enttri belog ku
    hehehehehe

    BalasPadam
  4. Entry bercinta feeling meeling le lepas ni..huhuhu

    BalasPadam
  5. dh hpy hpy sweet sweet mcm ni, tkut plak sy nk twu smbungan cte ni... yelaa, msti akan ade yg dsakiti dan menyakitikan? arghhh!

    *tdk dnamakan cinta laa klu tidak disulamkan kecewa dan air mata*

    BalasPadam
  6. sedang hangat dilamun cinta si Beben ni...heheheheee

    moga bahagia dgn Ada!

    BalasPadam
  7. tu dia .. dalam hati ada taman :P

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.