Artis paling GLAM di pelancaran album Dato' Siti Nurhaliza 2011

by - Isnin, September 26, 2011

IMG_8347

Jatuh kepada , Ana Rafali laaaa .. sapa lagi kan ? Tengok , simple gile jer.. Tak kisah bab glam ke lip lap ke.. Janji cun tetap ada .. Yang penting sopan kan ? Skit hari lain , leh tutup aurat sebenarnya yer Ana.. Tunjuk contoh baik pada peminat ..

 

Yang paling seksi sapa ???? Jeng jeng jeng ...

 

Blog Pilihan : Nurahiza

You May Also Like

10 comments

  1. bagus2.. lpas ni jgan lupa tutup kpala plak..

    BalasPadam
  2. salam En.Ben...bagus kalau ada artis yg sopan macam tu...x payah nak glam n lip lap pun org minat juga...:)

    BalasPadam
  3. got no comment...

    HOPE she gonna maintain.

    BalasPadam
  4. memang itu imej dia dari dulu...

    *saya bari 1st time buat segmen..
    jom join kalau ada yang sudi...

    http://haryanies.blogspot.com/2011/09/ada-sesiapa-nak-join-segmen-pertama-nur.html

    *tq en ben...:)

    BalasPadam
  5. hahah.. peminat setia ana raffali nih. :p

    BalasPadam
  6. ana memg bagus...pernah jmpe dia dkt uum masa dia dtg utk pertunjukn karnival kerjaya disni...selisih lg...dia siap syum kt kite lg..baru la perasan yg itu ana rafali....huhuhu...simpel but cute... comellll sangat..xsombong pn...

    BalasPadam
  7. simple mimple sangat pun kena kutuk jugak... biasalah manusia!

    *teringat isu liyana jasmay dulu

    BalasPadam