Khamis, 22 September 2011

Akan ku miliki hatimu itu .. (2:5)

Episod [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12][13][14][15][16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26][27][28][29][30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40][41][42][43][44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] ..

Episod [2:1] [2:2] [2:3] [2:4] ..

 

" Egonya diaa !! Aku tak sangka dia seego itu ! Takkan aku nak kena bagi sejambak bunga dan coklat kot untuk pujuk dia ? Dah seminggu aku tak nampak muka Adawiyah kat kolej.. Kot yer merajuk pon berpada-pada la.. Kang aku cari spare part kanggg .. Haaa ". Syaitan mula meracuni hati aku.

 

" Bertenang Ben ! Update blog lagi bagus ! ". Aku terpaksa pujuk hatiku sendiri. Kala ini aku teringat lagu Madu 3 nyanyian Allahyarham Tan Sri P.Ramlee..

 

Sepi ..

Malam ini ..

Tiada bintang ..

Tiada bulan ...

Suara unggas cuma ..

Kedengaran ..

 

Sepi ..

mata ini..

Sukar dilelapkan ..

Apakah rindu ..

Menjemput kalbu ?

Aku pasrah ..

 

Mengapa ..

Sukar memaafkan ?

Jika ada cinta  ..

Jika ada sayang ..

Apakah itu sekadar duga ?

 

Aku ..

Cuma insan ..

Menagih cinta ..

Dari dia ..

Yang menagih kasih ..

 

Kau ..

Aku..

Kita sama ..

Biarkan berlalu ..

Rindu datang bertalu ..

 

 

" Siap ! Haih .. Takde komen kah ? Lama tak check komen blog lama aku neh ! ". Bisik hati kecilku ..

 

" Eh ... Ada ! Warhhhhh.. Dari si dia yang ku nanti... Hurm ... ".

 

Anonymous  berkata... [Reply to comment]
 
Pls. Jangan publish komen ini .. RINDU !

 

" Hah ??? Apakah maknanya ? Rindu pada aku atau entri aku ? ". Di sana menanti , di sini menunggu .. Apakah ini tandanya aku akan berlaku curang ? Perlukah aku cerita pada Adawiyah ?? ". Aku mula keliru ..

7 komen :

Citarasa Rinduan berkata... [Reply to comment]

wah...
akhirnya, menunggu..
duppppp
duppppp.
ayu tak sabar nak baca lagi...........

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

hurm...sape la tu ek..

cik Beskod berkata... [Reply to comment]

wahhhhhhhhhh.. RINDU tu dari si anon huhuhu

::Qaseh Ila:: berkata... [Reply to comment]

yess! part nervous sudah kmbali.. so sy datang mengkomen kmbali..

anon ohh anon.. dupdap dupdap nehh.. spe anon? ermm anon tu Ada.. Ada sje nk tgk tahap kejujuran ben.. hee, agknye laa.. ngee~

*klu bley abg ben selitkan byk byk lgi jln cte mcm bab 1 tu eh(alaaa, yg dupdapdupdap neves tuh)so ble bca episod bru, keinginan nk tgu next episod tu mkin bkobar2.. bru laa mencabar! hehe =D

mas saari berkata... [Reply to comment]

mesti anon tu secret admire!

Qaseh dalia adelia berkata... [Reply to comment]

ngade je anon nak rindu2 pulak haha ..

Amirah Jafri berkata... [Reply to comment]

Takkan ada ?hehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI