Akan ku miliki hatimu itu .. (18)

Episod [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] ..

 

Sepi ..

Mengundang cinta lalu..

Yang tidak ingin ku imbas lagi ..

Di hati ini ..

 

Sepi ..

Menghadirkan cinta baru ..

Berputik mekar ..

Walaupun seketika ..

 

Hati ..

Ingin menerima ..

Namun masih berparut ..

Luka lama ..

 

Maaf ..

Terpaksa ku pinta..

Bukan tiada sudi ..

Hati ini masih keliru ..

Menunggu atau terima ..

Cinta itu ..

-BEN ASHAARI'2011

" Siap  satu entri lagi ! Hehehe... Apa pulak komen si anon nanti .. Haih.. Cuba la tinggalkan no telefon atau id FB.. senang skit aku nak tau pendapat dia mengenai blog aku memandangkan dia suka benar komen ..". Bisik hati aku.

 

"Eh .. baru 5 minit , dah dia tinggalkan komen ? Laju banget nih ! ". Terbeliak biji mata aku sekejap.

 

 

 

"

8 ulasan:

  1. saspen ni. alaa.. anon tu adawiyah tuuu..

    BalasPadam
  2. dpt ke no tel Ada & Ana???? ermmmmmm

    BalasPadam
  3. apa komen si anon tu abg ben...haisss tak sabar2 nk tahu nie hehe...

    BalasPadam
  4. lepas dpt num ada ape jadi? :)


    ape anon tu cakap ?

    BalasPadam
  5. best...kalau abg ben taruk widget Labels dekat tepi side bar senang nk follow citer ni.

    BalasPadam
  6. tulah...apa dia komen!

    cepat sambung....heheeheheeee

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009