Selasa, 13 September 2011

Akan ku miliki hatimu itu .. (18)

Episod [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] ..

 

Sepi ..

Mengundang cinta lalu..

Yang tidak ingin ku imbas lagi ..

Di hati ini ..

 

Sepi ..

Menghadirkan cinta baru ..

Berputik mekar ..

Walaupun seketika ..

 

Hati ..

Ingin menerima ..

Namun masih berparut ..

Luka lama ..

 

Maaf ..

Terpaksa ku pinta..

Bukan tiada sudi ..

Hati ini masih keliru ..

Menunggu atau terima ..

Cinta itu ..

-BEN ASHAARI'2011

" Siap  satu entri lagi ! Hehehe... Apa pulak komen si anon nanti .. Haih.. Cuba la tinggalkan no telefon atau id FB.. senang skit aku nak tau pendapat dia mengenai blog aku memandangkan dia suka benar komen ..". Bisik hati aku.

 

"Eh .. baru 5 minit , dah dia tinggalkan komen ? Laju banget nih ! ". Terbeliak biji mata aku sekejap.

 

 

 

"

8 komen :

muLan mia berkata... [Reply to comment]

hahaha.. comel..

Nabila Huda berkata... [Reply to comment]

saspen ni. alaa.. anon tu adawiyah tuuu..

Sis-Lin berkata... [Reply to comment]

dpt ke no tel Ada & Ana???? ermmmmmm

fazitaismail berkata... [Reply to comment]

apa komen si anon tu abg ben...haisss tak sabar2 nk tahu nie hehe...

Amirah Suhana berkata... [Reply to comment]

lepas dpt num ada ape jadi? :)


ape anon tu cakap ?

Santri T.P.I.N.I berkata... [Reply to comment]

best...kalau abg ben taruk widget Labels dekat tepi side bar senang nk follow citer ni.

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

apa dia komen?? gggrrrr

mas saari berkata... [Reply to comment]

tulah...apa dia komen!

cepat sambung....heheeheheeee

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI