Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 10 September 2011

Akan ku miliki hatimu itu ..



INTRO
" Junior kan ? Saya rasa awak akan memerlukan buku ini . Dan saya cadang nak jualnya dengan harga yang murah dari menghuni stor di rumah saya tu nanti .. hehehe  "

Aku mula memasang hajat nak berkenalan dengan dia sejak mula terpandang wajahnya sewaktu di pejabat pendaftaran pelajar minggu lepas . Sejak itu , aku memang memerhatikan tindak tanduknya sehinggakan ada rakan-rakan aku mula perasan akan perangai aku yang pelik itu .

" Ala , korang diam boleh tak ! Ni kali pertama aku syok ngan junior ni.. Selama ni mana ada kan ? Haa.. asyik korang je kebas .. Yang ni , kasi can la kan aku lak ! "

Member baik aku macam tak senang punggung bila mengetahui budak perempuan tu menjadi sasaran aku .. Aku pasti ramai budak senior target dia ..

Terkhayal sejenak mengingat kembali saat saat 'pertengkaran manja ' aku dengan kawan baik aku tu sehingga masing masing mencabar , sapa yang bakal menawan hati gadis itu ..

" Er , camana ? Nak tak buku ni ? Ni dah potongan 70% dah ni.. Kalau tak mampu bayar dulu , pinjam je ... Nanti dah tak guna , bagi semula atau berikan saja pada junior yang akan datang .. Bertambah gak pahala saya kan ? Hehe.. "

" Betul ni tak perlu bayar ?? " Awek tu bersuara ..

Gulp .. Mak oi.. Suara.. Tergoncang iman jap .. Tu belum ajak berduet lagu Mayang Sari dengan Deddy Dores .. Mau menang award nanti !

-SAMBUNGAN KLIK NOMBOR DIATAS -

22 komen :

aimie amalina berkata... [Reply to comment]

aiyaaaaakkk
cepat la smbung abg ben
hahhaa

Citarasa Rinduan berkata... [Reply to comment]

tak sabor nak tunggu sambungan

Nadia Nadiana berkata... [Reply to comment]

hahaha...suspen jer...tak sabar nak tunggu sambungannya!!! =D

Awan Fantasia berkata... [Reply to comment]

ini intro buku ke abg ben create story untuk blog nie?hehe..interesting..

Entri Terhangat!! :
HOT!! - Rakan Ajak Onani?
HOT!!Apa Kata Artis Kita Tentang Aurat!!

nasha sanza berkata... [Reply to comment]

macam best jer..sambung la seterusnya apa yang berlaku..tak sabar nie...

El-Janna berkata... [Reply to comment]

grr??
cepat la .xsabar nak tahu kesudahannye^^

nuhara berkata... [Reply to comment]

mcm kisah abg ben dengan si isteri jer :)

Amirah Suhana berkata... [Reply to comment]

Dah baca intro ..nak sambung baca episod 2 pulak :P

Ainul Hayat berkata... [Reply to comment]

baru berkesempatan nk baca. mukaddimah dah menarik. harus baca nih

MIMIE AIZA berkata... [Reply to comment]

mimie baru mula baca ni

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

haish...tak mau beli buku terus offer bg pinjam..keh3

aimie amalina berkata... [Reply to comment]

aisehhhhhhhh
tekel juniorrr pulakkkk

kutoOobambOo / ericoanaci berkata... [Reply to comment]

ni Gk bil LEh kuar ni... siter selanjut nay...

Tumpang Iklan: jom follw kutooobamboo skrg bru ader 496 yg follw lagi 4 jer.. pas tu msuk lah entry kutooo nanti... (sikit jer tak banyak can ben.. hu3 malu2) http://kutooobamboo.blogspot.com

FarhanahAdzlan berkata... [Reply to comment]

macam novel la plak..haha=)

Miss Nadya berkata... [Reply to comment]

nad lambat baca..kene baca ni...abg ben..nad curi gambar abg ben untuk entry ini..:)

new entry :: Baju Kelab Blogger Merdeka ツ

princess ayu berkata... [Reply to comment]

oh..orang sastera rupanya..boleh jual novel ni..=)

Beauty Farmasi berkata... [Reply to comment]

salam kenal Ben Ashaari. Rajin tulis novel, moga idea & semangat menulis sentiasa segar.

Aminullah berkata... [Reply to comment]

banyak kenangan dulu yang manis

Nik Imana berkata... [Reply to comment]

idea yang segar, keep it up!

Mr. Cemat berkata... [Reply to comment]

lalala..... ni nak lawan crita ayat-ayat cinta ka?? hahaha..

coklatberapi berkata... [Reply to comment]

amboi kemain bersambung pulak..tak sabo den menunggu..;)))

Aslvie Adam berkata... [Reply to comment]

Menarikkk:p

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI