Selasa, 13 September 2011

Akan ku miliki hati mu itu .. (16)


"Ben , malam ni aku nak kuar dengan Zura .. Kalau Riana ada sms kau , tanya aku kat mana .. kau kata aku ke rumah makcik aku.. Sana signal tak clear sangat..OKeh ? Macihhhhhhhh..." . Macam unta padang pasir punya senyum je !

" Tengok la kalau aku rajin nak tambah dosa aku . Baik aku layan blog aku. Berfaedah la jugak ! " . Aku terus diam dan berlalu . Balik rumah lagi best ..

" Hurm... nak abis jugak bateri HTC aku nih.. Cepat benar abis bateri. Nasib baik berbakti pada aku dengan jayanya ! Eh , ada komen ?? " . Sambil berdiri dalam lrt , aku senantiasa memeriksa emal terkini dan juga komen di blog .

"Salam. Kalau putus cinta sekali pun , janganlah sampai teruk begitu.Kan ramai lagi perempuan yang minat kat awak . Yang ada terang terang depan mata pun , awak buat buat tak nampak ..". Aku membacanya dengan penuh tandatanya. Aku lihat tarikh dan masa. Teringatkan tadi di cafe. Sama masanya.Eh , takkan kot ??? Takkan dia nak guna Anonymous memandangkan dia dah terus terang kata baca blog aku .Haishhh... Sapa dia ni ???

Lantaklah.. Sesampainya aku di rumah , terus aku mandi dah solat Asar.Lewat sangat dah ni. Kemudian , terus aku capai laptop aku .Nak baca semula komen dari Anonymous tu . Mesti dia ada tinggal jejak punya yang mana boleh aku bandingkan samada dari Riana atau Adawiyah.. Tapi aku kurang yakin.. Takkan diorang ???

"Salam Ben .. Nak tanya boleh ? Sapa Zura ?? "

Sms dari Riana.

-SAMBUNG-

11 komen :

IBU GEBU berkata... [Reply to comment]

aik????

ShashaCatering berkata... [Reply to comment]

Suspen.....!

nuhara berkata... [Reply to comment]

cpt sambung :)

aimie amalina berkata... [Reply to comment]

hhuhuhu
dupdapdupdap jntg ni bce novell ni
hehhehehe

Amirah Suhana berkata... [Reply to comment]

eh eh mana riana tahu ade zura??? upssss.

efa nur berkata... [Reply to comment]

sapa ?? sapa ?? ^^

miss Aresheqyien berkata... [Reply to comment]

abg ben cepat lah sambung...xsabar dah nie nak baca sambungan nyer nie..terus cerah mata yang ngantuk nie....huhuhu

anGah berkata... [Reply to comment]

saspen betoi... huhu.. bro episod 11 takde ke?

mas saari berkata... [Reply to comment]

hahahaha...wan kembong dah terkantoi!

Gziellaneville berkata... [Reply to comment]

sambungnya mana???

Zawifatul Aziah berkata... [Reply to comment]

ni cerita sebenar ke rekaan semata2 abg ben?

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI