Akan ku miliki hati mu itu .. (16)


"Ben , malam ni aku nak kuar dengan Zura .. Kalau Riana ada sms kau , tanya aku kat mana .. kau kata aku ke rumah makcik aku.. Sana signal tak clear sangat..OKeh ? Macihhhhhhhh..." . Macam unta padang pasir punya senyum je !

" Tengok la kalau aku rajin nak tambah dosa aku . Baik aku layan blog aku. Berfaedah la jugak ! " . Aku terus diam dan berlalu . Balik rumah lagi best ..

" Hurm... nak abis jugak bateri HTC aku nih.. Cepat benar abis bateri. Nasib baik berbakti pada aku dengan jayanya ! Eh , ada komen ?? " . Sambil berdiri dalam lrt , aku senantiasa memeriksa emal terkini dan juga komen di blog .

"Salam. Kalau putus cinta sekali pun , janganlah sampai teruk begitu.Kan ramai lagi perempuan yang minat kat awak . Yang ada terang terang depan mata pun , awak buat buat tak nampak ..". Aku membacanya dengan penuh tandatanya. Aku lihat tarikh dan masa. Teringatkan tadi di cafe. Sama masanya.Eh , takkan kot ??? Takkan dia nak guna Anonymous memandangkan dia dah terus terang kata baca blog aku .Haishhh... Sapa dia ni ???

Lantaklah.. Sesampainya aku di rumah , terus aku mandi dah solat Asar.Lewat sangat dah ni. Kemudian , terus aku capai laptop aku .Nak baca semula komen dari Anonymous tu . Mesti dia ada tinggal jejak punya yang mana boleh aku bandingkan samada dari Riana atau Adawiyah.. Tapi aku kurang yakin.. Takkan diorang ???

"Salam Ben .. Nak tanya boleh ? Sapa Zura ?? "

Sms dari Riana.

-SAMBUNG-

11 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.