Ahad, 11 September 2011

Akan ku miliki hatimu itu .. (12)

Sambungan dari episod .. [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10][11] ..

 

" Camana dia leh teka blog aku dengan tepat ? Apakah blog aku dah popular ??? Wahhh.. Dasyat la kalau gitu ! " .Hati aku melonjak riang ! 

 

" Er... Camana Adawiyah boleh tahu yang blog saya tu BEN ASHAARI ? ". Aku tanya Adawiyah untuk kesahihan.

 

" Tuuuuu.. kalau dah pakai baju Kelab Blogger BEN ASHAARI tu dan nama pon dah BEN , senang sangat la teka .. kan ? ". Adawiyah tersenyum.

 

Aku tersengih.  Aku rasa macam nak lari ke tingkap dan ..

image Sebab terlalu malu ! Syok sendiri kata orang ! Tersedar terus aku dari lamunan .

 

" Eh.. Adawiyah add aku di Facebook. Dengan nama aku begitu , senang sangat la nak search di FB ni .. Hurm.. Nak accept ke tak nak ? Tak best la nanti.. Kang tak accept , sombong lak .. Nape Riana tak add aku ??? " . Aku tertanya sendirian .

 

Pertanyaan aku itu diteruskan dengan mencari id Wan Kembung. Jumpa ! Mamat ni mesti ada add Riana memandangkan dia dah syok kat Riana.

 

"Hurm.. ada beribu kawan mamat ni ! Takkan aku nak geledah  sorang sorang kot ? ". Tapi tak mengapa. Berbekalkan pengalaman dalam dunia Facebook , pastinya aku  mudah menjejaki mereka  yang baru terima rakan baru dengan melihat di wall mereka .

 

" Yes !! Kata dahhhhh .. Amboiii.. Adriana Muhd Yusof rupanya nama dia .. Nak add ke tak nak ? Kang kalau aku add , dia mesti ingat aku terhegeh hegeh..Ilanglah macho aku ... Eh ???? Adawiyah pon ada dalam list dia ???  Takkan dua dua dia nak rembat kot ?? ". Aku menghela nafas. Nak geram , kawan. Takkan nak gaduh pasal perempuan kan ?

Jadi , aku nak add mereka ke tak ni ?

-SAMBUNG-

11 komen :

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

kalo saya pakai tshirt kelab blogger ben ashaari, mesti dia ingat saya ni ben ashaari kan...errr... :p

IBU GEBU berkata... [Reply to comment]

sila lempang diri sendiri doblas kali... nak add ke tak add, macam tak biasa plak

Citarasa Rinduan berkata... [Reply to comment]

mujur sempat baca entry nie..
kalau tak..
kena ulang baca.. hahahhaha

adawiyah...

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup berkata... [Reply to comment]

hai..ben...sunyi je..comment ini...biasanya penuh..kali ini...ape?? lama tak buat segmen....

*IFI* berkata... [Reply to comment]

Hehe cumel la cite ni..actually, sy pon baru nak kenal dengan blogger2 ni, Ben asyaari pon baru je kenal..

Salam 'alam maya'! ^_^

mas saari berkata... [Reply to comment]

add jelah... berkawan biar seribu, berkasih biar satu!

kang Ana melepas kat tangan Wan Kembong kang, putih mata! heheheheeee

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata... [Reply to comment]

sabar menanti stp sambungan cerita. huhu, lmbt baca, pg ni br baca sambungan -.-

miss Aresheqyien berkata... [Reply to comment]

Salam..hai abg ben...
kite baru mula nak ber blog...
sgt suka baca cerita ini..
teruskan usaha...



p/s:budak baru belajar berblog..

cik Beskod berkata... [Reply to comment]

wah dilema sudah haha

cahaya nur berkata... [Reply to comment]

add ajer..hehehe..laki kne mulakan dlu..:)

Amirah Suhana berkata... [Reply to comment]

ADD ! ADD!

Walaupun selalu kita cakap ladies first , tapi dalam hal ni lelaki kena bertindak! hihi

Kalau tak melepas...lalala..~

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI