Selasa, 13 September 2011

Akan ku miliki hatimu itu .. (20)

Episod [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20]..

 

Anonymous berkata... [Reply to comment]

Saya follow awak akhirnya ! Tahniah kerana berjaya memikat hati saya.

 

" Wah.. dia follow aku.. Bererti ??? ". Pantas aku lihat di widget FOLLOWER .. Tapi yang mana satu ? Ada ramai yang FOLLOW aku malam ni ?? Tapi takkan itu je komen dia kot ?? Aisey.. sekurang-kurangnya puji la skit.. ". Bisik hati kecil aku .

imageTercari jugak gambar Adawiyah atau Riana , malangnya tiada . Atau mereka guna gambar Avatar ? Hiskh.. takkan nak buat gitu kot ? Sapa Anonymous ini ?

 

" Umpan aku untuk membuatkan Anonymous Follow blog aku dah tercapai malangnya dia lebih bijak ! Tak tau yang mana satu sebab sebelum aku update , jumlah Follower adalah 18101. Bermakna dia di antara 30 yang terkini ?  Macam Inspektor Gagdet dah aku ni .. ! ". Bisik hati aku sambil tergaru garu kepala dok memikirkan misterinya gadis ini.Kalau la dia gadis. Kalau teruna ? Mau naya aku !

 

Tiba-tiba di FACEBOOK aku ada satu notification. Apakah Adawiyah dah terima aku menjadi rakannya atau adakah Riana add aku ? Wah.. Dengan pantas aku klik notification tu ...

 

" Wow.. " . Terpancul terus dari mulut aku .

 

- SAMBUNG -

11 komen :

IBU GEBU berkata... [Reply to comment]

adeh... pendek bebeno, tak sempat nak feel

err... insp gadget, bukan detective conan ke?

Iffah Afeefah berkata... [Reply to comment]

Susa la nk cr mkn. Papa ben mnunjukkn bkt nmpkny haha tggu sambgn.

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

apa agaknyaaaaaaaaaaaa...hahahahah...ggrrrr..!

typo "atau ada Riana add aku ?"

adakah kan?

BeloG MTT berkata... [Reply to comment]

Macam pernah dengar la cite ni.. Jeng jengg jenggg ^^

UmmiQusyairi berkata... [Reply to comment]

Salam,
kite follow blog encik ben dah lame..
tapi sejak cerpen ni kuar, mmg tak miss tgk.. hari2 tunggu cerita seterusnye.. best jalan cerita.. (^_^)

Niena Pengembara Ilahi berkata... [Reply to comment]

:D

aku dan segalanya berkata... [Reply to comment]

riana la tuuuu...kekekekeke

Adylia Qarissa berkata... [Reply to comment]

sambung lagiiiiiiiiiii........

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

suspen2..

mas saari berkata... [Reply to comment]

wow!!! suspen tu...heheheee

Amirah Suhana berkata... [Reply to comment]

ada kottt !hehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI