Akan ku miliki hatimu itu .. (20)

Episod [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20]..

 

Anonymous berkata... [Reply to comment]

Saya follow awak akhirnya ! Tahniah kerana berjaya memikat hati saya.

 

" Wah.. dia follow aku.. Bererti ??? ". Pantas aku lihat di widget FOLLOWER .. Tapi yang mana satu ? Ada ramai yang FOLLOW aku malam ni ?? Tapi takkan itu je komen dia kot ?? Aisey.. sekurang-kurangnya puji la skit.. ". Bisik hati kecil aku .

imageTercari jugak gambar Adawiyah atau Riana , malangnya tiada . Atau mereka guna gambar Avatar ? Hiskh.. takkan nak buat gitu kot ? Sapa Anonymous ini ?

 

" Umpan aku untuk membuatkan Anonymous Follow blog aku dah tercapai malangnya dia lebih bijak ! Tak tau yang mana satu sebab sebelum aku update , jumlah Follower adalah 18101. Bermakna dia di antara 30 yang terkini ?  Macam Inspektor Gagdet dah aku ni .. ! ". Bisik hati aku sambil tergaru garu kepala dok memikirkan misterinya gadis ini.Kalau la dia gadis. Kalau teruna ? Mau naya aku !

 

Tiba-tiba di FACEBOOK aku ada satu notification. Apakah Adawiyah dah terima aku menjadi rakannya atau adakah Riana add aku ? Wah.. Dengan pantas aku klik notification tu ...

 

" Wow.. " . Terpancul terus dari mulut aku .

 

- SAMBUNG -

11 ulasan:

  1. adeh... pendek bebeno, tak sempat nak feel

    err... insp gadget, bukan detective conan ke?

    BalasPadam
  2. Susa la nk cr mkn. Papa ben mnunjukkn bkt nmpkny haha tggu sambgn.

    BalasPadam
  3. apa agaknyaaaaaaaaaaaa...hahahahah...ggrrrr..!

    typo "atau ada Riana add aku ?"

    adakah kan?

    BalasPadam
  4. Macam pernah dengar la cite ni.. Jeng jengg jenggg ^^

    BalasPadam
  5. Salam,
    kite follow blog encik ben dah lame..
    tapi sejak cerpen ni kuar, mmg tak miss tgk.. hari2 tunggu cerita seterusnye.. best jalan cerita.. (^_^)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009