Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 15 September 2011

Akan ku miliki hatimu itu .. (31)

Episod [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31]..

 

" Eh ! Wan , tadi ada awek kirim salam kat kau .. Budak baru.. Comel siuttt ... Ala ala muka Lisa Surihani kau !! ". Tersenyum aku .

 

" Hah ?? Budak mana ?? Kirim salam je ke ?? Tak tinggal no telefon ke ?? " . Wan terpinga-pinga ..

 

" Ada gak... tapi aku letak kat mana tah .. Tercicir tadi kot masa aku pergi makan dengan Riana  , tengahari tadi. Aku cari kau.. Tak de .. Aku roger Riana.. Dia ok je.. ". Saja aku kasi Wan sakit hati. Apakah dia ingat dia je pandai buat aku sakit hati ?? Padahal tidak pun. Aku sengaja bagi dia rasa apa yang aku rasa semalam .

 

" Hurm.. tak pe la.. Jom la balik .. ". Tak pandang langsung muka aku bila Wan melepaskan kata-kata tersebut.

 

" Tak nak tunggu Adawiyah ke ? ". Saja aku umpan.

 

" Adawiyah .. Dia ada kelas sampai malam.. Karang malam aku jemput dia la.. ". Selamba je dia balas.

 

Tersembur air yang aku minum ! Aik ??? Takkan dah bercouple kot ?? Abis Riana ??

 

" Owh.. Kau dengan Riana camana ? On lagi ke ? Ke dah tukar channel ? " . Aku tanya pada dia..

 

" Kenapa ? Kau nak ke ? ". Balas Wan.

 

" Amboi.. Kau ingat bola ke perempuan ni ?? ".  Aku mula nak naik angin..

 

"Dah .. malas nak cakap pasal perempuan.. Takkan abis punya .. Jom gerak .. ". Sampai situ saja perbualan aku dengan Wan. Dalam kereta , kami membisu seribu bahasa.

 

Di rumah...

 

Awaiting moderation ( 2 )

 

Ada 2 komen di blog... Anonymous ???

 

-SAMBUNG-

13 komen :

Atiqah Farhana Safian berkata... [Reply to comment]

Tambah ler lagi Abang Ben.. Tak puas baca.. Huhu..

Isyaqila berkata... [Reply to comment]

sggup tggu abg ben smbong cite .. sgt t'tnye2 .. ;)

tomatokering :) berkata... [Reply to comment]

alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

hah??? errr...

miss Aresheqyien berkata... [Reply to comment]

ala.........cepat lah...dah xsabar nie.....

honey bunny berkata... [Reply to comment]

eh... x sba nk tau.....

::Qaseh Ila:: berkata... [Reply to comment]

alaaaaaa takat tu je? hati ni dupdap dupdap smbil bce.. tgk tgk, aikk, tu je? huhhhh kiciwaa.. xpe xpe, sy sgup tgu bila pun.. insyaallah~

honey bunny berkata... [Reply to comment]

ehh... x sba nk tau the nxt story...

❤Azma Azhar berkata... [Reply to comment]

waiting 4 episod 32 ! nmpk je ben ashaari akan ku miliki hatimu (31) terus je click. nmpk gaye macam nk muncul wtak 1 lagi je ni.. adoyaii ibarat menunggu durian gugur ! cepat bro bennn ! 32.33.34....

FasiHaH SupiaN berkata... [Reply to comment]

abis pun baca, xsmpi sejam!! dari episod 1.haha alaaahaii kne tunggu esok.huhu

mohdhazlan Dreadlock berkata... [Reply to comment]

siapakah anynomous itu ....tunggu esok ..:)

mas saari berkata... [Reply to comment]

ngengada betullah wan tu!
sapakah cik anon itu...huhuhuuu

Amirah Suhana berkata... [Reply to comment]

wan cakap : 'kalau cakap pasal pompuan takkan habis?' nampak sangattt suka main-main .. ish3

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI