Akan ku miliki hatimu itu .. (31)

Episod [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31]..

 

" Eh ! Wan , tadi ada awek kirim salam kat kau .. Budak baru.. Comel siuttt ... Ala ala muka Lisa Surihani kau !! ". Tersenyum aku .

 

" Hah ?? Budak mana ?? Kirim salam je ke ?? Tak tinggal no telefon ke ?? " . Wan terpinga-pinga ..

 

" Ada gak... tapi aku letak kat mana tah .. Tercicir tadi kot masa aku pergi makan dengan Riana  , tengahari tadi. Aku cari kau.. Tak de .. Aku roger Riana.. Dia ok je.. ". Saja aku kasi Wan sakit hati. Apakah dia ingat dia je pandai buat aku sakit hati ?? Padahal tidak pun. Aku sengaja bagi dia rasa apa yang aku rasa semalam .

 

" Hurm.. tak pe la.. Jom la balik .. ". Tak pandang langsung muka aku bila Wan melepaskan kata-kata tersebut.

 

" Tak nak tunggu Adawiyah ke ? ". Saja aku umpan.

 

" Adawiyah .. Dia ada kelas sampai malam.. Karang malam aku jemput dia la.. ". Selamba je dia balas.

 

Tersembur air yang aku minum ! Aik ??? Takkan dah bercouple kot ?? Abis Riana ??

 

" Owh.. Kau dengan Riana camana ? On lagi ke ? Ke dah tukar channel ? " . Aku tanya pada dia..

 

" Kenapa ? Kau nak ke ? ". Balas Wan.

 

" Amboi.. Kau ingat bola ke perempuan ni ?? ".  Aku mula nak naik angin..

 

"Dah .. malas nak cakap pasal perempuan.. Takkan abis punya .. Jom gerak .. ". Sampai situ saja perbualan aku dengan Wan. Dalam kereta , kami membisu seribu bahasa.

 

Di rumah...

 

Awaiting moderation ( 2 )

 

Ada 2 komen di blog... Anonymous ???

 

-SAMBUNG-

13 ulasan:

  1. Tambah ler lagi Abang Ben.. Tak puas baca.. Huhu..

    BalasPadam
  2. sggup tggu abg ben smbong cite .. sgt t'tnye2 .. ;)

    BalasPadam
  3. alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

    BalasPadam
  4. ala.........cepat lah...dah xsabar nie.....

    BalasPadam
  5. alaaaaaa takat tu je? hati ni dupdap dupdap smbil bce.. tgk tgk, aikk, tu je? huhhhh kiciwaa.. xpe xpe, sy sgup tgu bila pun.. insyaallah~

    BalasPadam
  6. ehh... x sba nk tau the nxt story...

    BalasPadam
  7. waiting 4 episod 32 ! nmpk je ben ashaari akan ku miliki hatimu (31) terus je click. nmpk gaye macam nk muncul wtak 1 lagi je ni.. adoyaii ibarat menunggu durian gugur ! cepat bro bennn ! 32.33.34....

    BalasPadam
  8. abis pun baca, xsmpi sejam!! dari episod 1.haha alaaahaii kne tunggu esok.huhu

    BalasPadam
  9. siapakah anynomous itu ....tunggu esok ..:)

    BalasPadam
  10. ngengada betullah wan tu!
    sapakah cik anon itu...huhuhuuu

    BalasPadam
  11. wan cakap : 'kalau cakap pasal pompuan takkan habis?' nampak sangattt suka main-main .. ish3

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009