Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 15 September 2011

Akan ku miliki hatimu itu .. (37)

Episod [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] ..

 

Cinta ,

Tiada kata mampu diungkapkan ,

Tiada bahasa mampu membicarakan ,

Lahir dari jiwa suci nan murni ,

Kekal tanda kebesaran Ilahi .

 

Cinta ,

Walau seketika di dunia ini ,

Seketika itu pasti bermakna ,

Bahagia jua datang menjelma ,

 

Cinta ,

Bukan bala yang dipinta ,

Hadirnya pasti satu duga ,

Bukti keteguhan kita ,

Bersama selamanya ..

 

"Apakah aku sudah jatuh cinta kali ke 2 ??? Adawiyah datang menjelma membawa sinar bahagia ?? Tapi dia dengan Wan bagaimana ?? Apakah kesudahannya ? ". Bicara aku bagai pahlawan Lang Buana ! Hampeh..

 

" Tak suka pada Adawiyah ?? ". Adawiyah kembali menanyakan soalan itu.

 

" Aah.. mmg Ben tak suka kalau Adawiyah sendiri tak suka ! ". Jawapanku sambil menelan daging ayam penyek. Sungguh tidak romantik ketika itu. Wan dan Riana pula bersama-sama membeli makanan mereka.

 

" Tapi kan Ada kan dah couple dengan Wan .. Takkan Ben nak kacau daun lak kan ? Tak bagus la.. ". Aku memandang tepat anak matanya.Coklat cair warnanya. Cair lagi hati aku.

 

" Hurm.. Sebenarnya Ada dan Wan.." .Terhenti bila Wan dan Arina kembali ke kerusi mereka ...

 

Adawiyah !!! Habiskanlah ayat mu ituuuuuu !!!!

 

-SAMBUNG-

22 komen :

Santri T.P.I.N.I berkata... [Reply to comment]

huhuhu sambung....lagi

QasehSuci berkata... [Reply to comment]

sambung lg abg ben...x sbr dgr ben lafaz cinta kat Ada...

umie berkata... [Reply to comment]

ceh,saje je mensuspenkan diri ini..huhu

RIza SHamSudin berkata... [Reply to comment]

cepat2 sambung nk tau citer nyer,hehe

RIza SHamSudin berkata... [Reply to comment]

cepat2 sambung story....

RIza SHamSudin berkata... [Reply to comment]

sambung2

Hanis MY berkata... [Reply to comment]

baru ada kesempatan nak folo..nasib baik ada link ep lama..

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata... [Reply to comment]

Adoyaii~ saspen tol T_T

Eyda berkata... [Reply to comment]

alamak...baru nak feeling, dah ter-sentap...adoiyai...

Cik Sara berkata... [Reply to comment]

hahaha... walaupun tak bermula dari episod 1, cam kelakar plak.. Ok, rewwind blik supaya tahu hujung pangkal cerita.. hehehe

tomatokering :) berkata... [Reply to comment]

ceaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa T_T

hajar berkata... [Reply to comment]

cmnetetibe riana bleh bertukar jadi arina?

tgu yg ke38 & seterusnya....

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

bukan ada yang tak nak habiskan ayat, beben yang takmo kasi habis taip part ni..hahahahah

Nur Adawiyah berkata... [Reply to comment]

sangat2 suker...;D

::Qaseh Ila:: berkata... [Reply to comment]

gluppp! sebenarnya wan ngn Ada tu spupu.. hehehe (bley mcm ni abg ben?) ngee~ =))

Zaidatul Akmal berkata... [Reply to comment]

apehal perempuan yg tnye dulu ni??? ish3x....x macho r! hahaha...

tp x sabar nk tggu ape kaitan ada n wan...

Awan Fantasia berkata... [Reply to comment]

abang ben punya story ke org len punya..tobat gempak..

Artikel Top10 Yang Pernah Gegarkan Dunia Blog :
Makcik Hajjah Sitt Alwuzara Hina Islam!!
Maya Karin **lacur*** Bapa Saudara!!

cik Beskod berkata... [Reply to comment]

laaaaaaaaa tergantung pulak... arghh... laju2 x sbr nak tau hal sebenar nie hehehe

Amirah Suhana berkata... [Reply to comment]

meh meh nak sambung..sebenarnya ada dan wan main-main je..nak tengok reaksi ben..boleh?haha

aimie amalina berkata... [Reply to comment]

aitooooooooooo
sungguh tak menahan daku bace dari terbalikkk nihh
hehehe

mas saari berkata... [Reply to comment]

Ada dan Wan sebenarnya kawan je...heheheeee

Gziellaneville berkata... [Reply to comment]

alang2 pula...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI