Akan ku miliki hatimu itu .. (2:4)

Episod [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12][13][14][15][16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26][27][28][29][30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40][41][42][43][44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] ..

Episod [2:1] [2:2] [2:3] ..

 

New Post :

 

Tiada panggilan mahupun sms dari Adawiyah.. Aku tak sangka dia sekeras gini .. Pujuk ? Kenapa perlu aku pujuk dia ? Bukan salah aku pun.. Dia yang mulakan dulu ..

Riana , bergaduh jugak dengan Wan .. Katanya Wan dok bersms dengan perempuan lain di belakangnya .. Wan kata perempuan tu cuma adik angkatnya.. Haih , isu kecik je tu ! Masing masing dok belajar laaa...Bukan nak menikah dah ! Sama la cam aku ..

Blog satu lagi tu , dah bersarang lebah .. Nasib baik boleh dapat madu .. Berguna  jugak... Tak pe la , karang aku update.. Lama si anon tu tak singgah blog .. Mesti rindu kat aku punya tu kan...

Ex aku... kembali solo... Katanya rindu kat aku ... Aku ?? hurm... Perlukah aku melayannya ?? Cari pasal kan ? Arghhh...

Publish ..

 

" Hurm... bila single , sorang awek pon tak nak .. Bila dah bercouple , sorang sorang mai ! ". Mengeluh lagi aku ... Entah sampai bila ..

6 ulasan:

  1. leez dah xsingle & xavailable! he3..

    BalasPadam
  2. btul tu, bila single...takde pun yg nak, bila dah ada couple, berduyung luah perasaan. pelik kn cinta? hmmm

    BalasPadam
  3. jangan layan kekasih lama tu...pi pujuk Ada cepat! heheheee

    BalasPadam
  4. bila ada cpl, mke akan berseri,, lg2 kalau hbgn tuu msih fresh,, so, mne laa xramai yg dtg,,

    BalasPadam
  5. betul, bila single sorg balak pun tak nak, tapi bila dah bercouple, sorg sorg dtg! hahahahah.. :P

    BalasPadam
  6. Friends can be lovers, but lovers cannot be friends.Bukan apa .. untuk jaga hati semua orang jugak :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009