Rabu, 21 September 2011

Akan ku miliki hatimu itu .. (2:4)

Episod [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12][13][14][15][16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26][27][28][29][30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40][41][42][43][44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] ..

Episod [2:1] [2:2] [2:3] ..

 

New Post :

 

Tiada panggilan mahupun sms dari Adawiyah.. Aku tak sangka dia sekeras gini .. Pujuk ? Kenapa perlu aku pujuk dia ? Bukan salah aku pun.. Dia yang mulakan dulu ..

Riana , bergaduh jugak dengan Wan .. Katanya Wan dok bersms dengan perempuan lain di belakangnya .. Wan kata perempuan tu cuma adik angkatnya.. Haih , isu kecik je tu ! Masing masing dok belajar laaa...Bukan nak menikah dah ! Sama la cam aku ..

Blog satu lagi tu , dah bersarang lebah .. Nasib baik boleh dapat madu .. Berguna  jugak... Tak pe la , karang aku update.. Lama si anon tu tak singgah blog .. Mesti rindu kat aku punya tu kan...

Ex aku... kembali solo... Katanya rindu kat aku ... Aku ?? hurm... Perlukah aku melayannya ?? Cari pasal kan ? Arghhh...

Publish ..

 

" Hurm... bila single , sorang awek pon tak nak .. Bila dah bercouple , sorang sorang mai ! ". Mengeluh lagi aku ... Entah sampai bila ..

6 komen :

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

leez dah xsingle & xavailable! he3..

Snazzy Naz berkata... [Reply to comment]

btul tu, bila single...takde pun yg nak, bila dah ada couple, berduyung luah perasaan. pelik kn cinta? hmmm

mas saari berkata... [Reply to comment]

jangan layan kekasih lama tu...pi pujuk Ada cepat! heheheee

yana,, berkata... [Reply to comment]

bila ada cpl, mke akan berseri,, lg2 kalau hbgn tuu msih fresh,, so, mne laa xramai yg dtg,,

Alya Esprézzo™ berkata... [Reply to comment]

betul, bila single sorg balak pun tak nak, tapi bila dah bercouple, sorg sorg dtg! hahahahah.. :P

Amirah Jafri berkata... [Reply to comment]

Friends can be lovers, but lovers cannot be friends.Bukan apa .. untuk jaga hati semua orang jugak :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI