Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 20 September 2011

Akan ku miliki hatimu itu .. (2:2)

Episod [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12][13][14][15][16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26][27][28][29][30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40][41][42][43][44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] ..

Episod [2:1] [2:2] ..

 

New Entri

Siapa lelaki itu ? Sms di handphone dia , seolah olah mereka punya hubungan sebelum ini ... Seperti mesra saja perhubungan mereka ! Ah.. ni yang buat aku tekanan jiwa .. Baru nak bahagia , duka melanda ..

 

Rindu ?? Hurm... Ex-Gf aku pun meluahkan rasa rindunya pada aku kelmarin. Tapi aku tak melayannya. Malas.. Kalau layan, entah apa akan jadi nanti. Tapi Adawiyah membalasnya !! Mengapa ?

 

Bukan mudah nak bercinta kalau begini. Dugaan datang tak sudah sudah. Hati aku , aku pasti aku mampu harunginya. Tapi Adawiyah seolah olah .. ?? Haih.. jangan buruk sangka !

 

Apa apa pun , aku kena terus terang dengan Adawiyah. Kalau berlanjutan begini , boleh bermasalah nanti perhubungan aku dan dia . Jangan biarkan ada 'lubang' diantara kisah kita ..

 

Publish .. Haih , aku terpaksa membuat satu blog khas untuk aku merekodkan segala perjalanan kisah cinta aku dengan Adawiyah. Blog ini , hanya aku saja boleh membacanya ...

 

-SAMBUNG-

6 komen :

fazitaismail berkata... [Reply to comment]

camno abg ben...baru nk bahagia daaaa...hehe

cik Beskod berkata... [Reply to comment]

wah dah msuk bab 2 huhu boleh jadi novel nie hehehe

mas saari berkata... [Reply to comment]

dugaan bercinta biasalah...hehehee

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

salah satu tips papa benn dulu kalo nak cite sal cinta dengan aweks masing2, buat blog lain yang private...hahahaha

Snazzy Naz berkata... [Reply to comment]

feel yg beben rasa dlm babak ni, sama jer ngn perangai bf naz..ada sedikit cmburu, walaupun dengan ex

Amirah Jafri berkata... [Reply to comment]

lumrah lah tuu.. kena kuat dalam percintaan ni *cehwah .

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI