Akan ku miliki hati mu itu .. (2:3)

Episod [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12][13][14][15][16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26][27][28][29][30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40][41][42][43][44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] ..

Episod [2:1] [2:2] ..

 

New Entri

 

Kan aku kata dah .. Aku cuba elakkan dari bersuara. Pendamkan segala perasaan cemburu tapi aku tak dapat nak elakkannya . Aku ingatkan perangai cepat panas baran aku ni lama dah hilang , rupanya masih ada lagi..

Berlaku sedikit pertengkaran ala ala comel gitu berlaku tapi malangnya , Ada tak dapat menerima pertanyaan demi pertanyaan dari aku .. Katanya , aku terlalu cemburu. Dia dan exnya cuma kawan. Lagi pun dia amat menyayangi aku.

Ah... disebabkan ini , 3 hari blog utama aku terdampar ! Tiada idea untuk aku update entri di blog tersebut . Pastinya ramai akan tertanya-tanya .. Ini yang malas aku nak bercinta sebenarnya !!!

Apa yang patut aku buat ? Apakah ini sebahagian dari dugaan percintaan kami ? Atau aku kena bersikap lebih matang dan terbuka dengan Ada ?

Jika begitu , aku sendiri boleh berkawan dengan ex aku kan ?? Dia boleh , aku mesti boleh .. Adil dan saksama la kan ?

 

PUBLISH ... Log Out .... Haih.. Cinta membahagiakan cuma seketika ?

5 ulasan:

  1. penangan cinta memang buat serba tak kena...

    aduh.. mujur malam nie dapat gak baca..
    ben.. sambung lagi ya........

    BalasPadam
  2. cinta memerlukan kesabaran dan pengorbanan!

    BalasPadam
  3. fuhh xsangka dah bercinta ada dgn ben . relaks2 ..

    Cinta itu tak buta , cinta itu memahami :)

    BalasPadam
  4. kadang2, ada yg jenis camni. in life, my bf sendri. walaupun dengan ex, dia akan cemburu. hehehe.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.