Rabu, 28 September 2011

Akan ku miliki hatimu itu .. (2:13)


Hanya tinggal aku dan Sabrina .. Lisa meninggalkan kami untuk ke dapur.


" Lama dah buat blog ? ".


" Baru je. Tu pun sebab dok rajin baca satu blog tu. Jadi timbul minat juga nak mencuba.. ".


" Wah , best ke ? Dok tulis apa dalam tu ? ". 


"Biasa biasa je bang. Kisah aktiviti harian. Kadang-kadang ada tulis sajak. ".


" Owh.. Mesti ramai pembaca ni kan ? Yelah , kalau dah cun gini ... Letak kat header tu , perghhh..  confirm berduyun tiba punyalah ! Kan kan ? " .


" Iskh.. tak letak muka pon. Letak header kosong je.. Widget follower tu pon tak letak. Saja saja je .. ".


" Ler.. gitu pulak ?  Tapi kalau dah minat , nak kata apa.. Apa url blog Sabrina ? ".


" Eh.. tak yah la.. malu laa.. Tak pe tak pe... nanti nanti je Sab bagi eh .. Abang takde blog ? ".


" Abang ? Blog ? Iskh... nak menulis pon tak reti. Ni pulak nak berblog .. Tapi rajin baca blog ada la.. Oh ya , Sabrina ada blog feveret  ? " 


" Ada ..banyak .. tapi yang paling suka , blog yang cerita pasal agama , teladan. Bab gossip ni , boring.. Tah hapa hapa cerita dia .. Haaa paling suka blog yang ada tips masakan ".


" Antaranya ? ".


" Blog apa tu.. Dapur  Tanpa Sempadan dan Dr.Maza.. Cuma jadi silent reader je.. Segan nak komen komen ni.. "


" Owh.. sama la ngan abang..  Bila nak balik Shah Alam ? ". 


" Eh ? Abang baca blog masakan gak ke ? Hehehe .. Minggu depan baru balik . Plan nak pergi perjumpaan blogger kat KL nanti.. Tu yang nak balik awal tu .. Abang ? "


" Hah ??? Perjumpaan ? Yang kat PWTC tu nanti ? "


" Aah.. Mana abang tau ?? " 


" Erk... "

-SAMBUNG-

5 komen :

aimie amalina berkata... [Reply to comment]

haaaaaaaaaa
kantoiiiiii! =p

cik Beskod berkata... [Reply to comment]

kantoi blogger hahhaha... :P

mas saari berkata... [Reply to comment]

haaaaaaaa...dah kantoi!
tulah, tak baik tipu tau..heheeee

Amirah Jafri berkata... [Reply to comment]

sepandai pandai tupai melompat ok. xtau menulis konon..haha

Hana Jalil berkata... [Reply to comment]

huyoo.. DTS pun ada jgk :D ehekkk kantoi sudah..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI