Akan ku miliki hatimu itu .. ( 2:12)

E : [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15][16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29][30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43][44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] ..

E:  [2:1] [2:2] [2:3] [2:4] [2:5] [2:6] [2:7] [2:8] [2:9] [2:10] [2:11] ..

 

 

" Hi bang Bani .." . Sabrina tegur.

 

Gedebuk !!! Aku jatuh pengsan !!

 

Nasib baik ianya cuma angan-anganku ..

 

" Hey ! Jawab laa.. Mengelamun lak dia !! .. ". Lisa cubit lengan aku.. Cubit punya la kuat ??? Baik hammer je kepala aku !!

 

" Hi Sab .." . Senyum dilemparkan ..

 

" MasyaAllah budak comot nih ! Dulu... selekeh dan tembam.. Skang ??? Riana pon selamat tinggal !! Nasib baik si Wan Kembong tu tak de .. Kalau ada ??? ". Bisik kecil hatiku .

 

" Hoooiii .. " Lisa sergah aku dari belakang !

 

Hampeh ! Terkejut aku ..

 

" Nah .. No telefon Sabrina. Dia bagi abang tadi. Segan nak mintak kan ??? elelelele.. Tau !! ". Lisa suakan telefon bimbit dia .

 

" Hehehe.. Nursabrina Mohd Ali ".  Tersengih cam baru menang loteri !

 

" Tunggu apa lagi ??? Catit laa .. Oh bang .. Sab ada blog gak tau ! ". Lisa kenyitkan mata..

 

" Tauuuu.. " .

 

-SAMBUNG.-

5 ulasan:

  1. dah dapat nombor hp nampak! heheheee

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Salam, haa barulah dapat komen :D sebelum nie dapat baca je, wifi slow, x leh komen pun... btw kalau bahagian satu, setiap episode, mesti last2 suspen.. bahagian dua lak, besttt,dan tak sabar jugak nak tunggu episode seterusnya... love the story :D

    BalasPadam
  4. Salam, haa barulah dapat komen :D sebelum nie dapat baca je, wifi slow, x leh komen pun... btw kalau bahagian satu, setiap episode, mesti last2 suspen.. bahagian dua lak, besttt,dan tak sabar jugak nak tunggu episode seterusnya... love the story :D

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.