Qhaliff kata .. “ Machehhh Acik Lyssa Faizureen .. “ - BEN ASHAARI

Qhaliff kata .. “ Machehhh Acik Lyssa Faizureen .. “

 

DSC_0749

Comel kan ? Ahaa .. Qhaliff mmg dah comel.. Tu haaa… Bib yang dibuat khas untuk Qhaliff dari blogger remaja yang popular , Lyssa Faizureen .. Ahaa .. malu sudah dia .. hahaha ..

DSC_0751

Kena tunggu Qhaliff pandai makan sendiri , baru kasi dia bib ni .. Buat masa skang , dok menyusu .. Ke nak suruh ayah dia je yang pakai ? Haha ..

18 ulasan:

  1. hahaha mesti comel gile kalau daddy Qhaliff yg pakai ni kan ;)

    BalasPadam
  2. wah.. bestnya hadiah kak lyssa untuk Qhaliff... Qhaliff nanti dah besar makan elok2 tau.. jaga bip tu jgn bg comot.. susah antie lyssa buatkan tu..:)

    BalasPadam
  3. dadynye la pakai .. nampak comel pe . HUHU

    BalasPadam
  4. comel..dah Qhaliff tak leh pakai lagi, biar daddy Qhaliff la try dulu.. :)

    BalasPadam
  5. comey !!!
    muat ke ayah Qhaliff nak pakai bib tu ? haha

    BalasPadam
  6. Ayah dia pakai ? Wowww ! Try pakai , post kat fesbukkk SATU ! huahua ..
    sama-sama bby Qhaliff !

    Tak sangka lak bip tu besarrr dr Qhaliff . haha .

    Simpan la dulu , nanti besar boleh la pakai ! hihokk ;p

    Baby Qhaliff comel ! :)

    BalasPadam
  7. hahahah macamana la rupa kalau daddy dia yang pakai kan? hahahahah.. mesti tambah comel... hahahaha

    BalasPadam
  8. kalau daddy mkn comot, leh je pakai.. hahah

    BalasPadam
  9. bole juge klu daddy qhaliff yg pki dlu...hihihi.....

    BalasPadam
  10. mesti comel kalau qhalif pakai kn

    BalasPadam
  11. ayah dia try pakailah. testing2.. he3..

    BalasPadam
  12. Hah..cepat-cepat ambik gambo pakai pastu letak kat entri kang eden bahankan..wakakaka

    BalasPadam
  13. lyssa xnak bgi kat kitorang? hehe

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.