Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 15 September 2014

Bila anak-anak aku berbual #2

 

Bila anak-anak aku berbual ! #1

13 komen :

calrase patrick berkata... [Reply to comment]

terbaik hehe

Nur Farahuda berkata... [Reply to comment]

hahahaa, Qhaliff suka ngakat adik diaaaa kot =D

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

hahahaha...
muka troll zahra yg last tu mmg terbaik.

Cik Aann berkata... [Reply to comment]

hahahaha..comeyl je diorg ni..

Perbezaan : Kurus Banyak Lemak Vs Gemok Tapi Kurang Lemak

wawalofa berkata... [Reply to comment]

So cute....selepas yg wolverine itu hari...suka sangat...please ..mr ben..buat lagi yer...tq

fatihah fazlin berkata... [Reply to comment]

Hahaha.. perbualan yang lawak ni. Cayalah zahra. Mimik muka menjadi!

Aishah Ahmad berkata... [Reply to comment]

Erk! Zara kene buli eh?

Pokok Manggis Depan Rumah berkata... [Reply to comment]

Adak dah tahu aban suka sakat dia yea.. :-)

nur nabihah yunus berkata... [Reply to comment]

comel abang sakat adik. boleh buat komik strip hehe :)

www.nabihahyunus.blogspot.com

Ezad Skytech berkata... [Reply to comment]

haha...zahra pun da boleh baca trick abg qhaliff tu...hee

Illya Farhana berkata... [Reply to comment]

So cute perbulan kedua budak kecik.. qhaliff dan zahra.

amir zahari berkata... [Reply to comment]

Suka part yg qalif kena tarik rambut tu..hahahaha

simaasyamimi berkata... [Reply to comment]

tomey je budak kecik 2 beradik ni.muahz sekali

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI