Bila anak-anak aku berbual #2

13 ulasan:

  1. hahahaa, Qhaliff suka ngakat adik diaaaa kot =D

    BalasPadam
  2. hahahaha...
    muka troll zahra yg last tu mmg terbaik.

    BalasPadam
  3. So cute....selepas yg wolverine itu hari...suka sangat...please ..mr ben..buat lagi yer...tq

    BalasPadam
  4. Hahaha.. perbualan yang lawak ni. Cayalah zahra. Mimik muka menjadi!

    BalasPadam
  5. Adak dah tahu aban suka sakat dia yea.. :-)

    BalasPadam
  6. comel abang sakat adik. boleh buat komik strip hehe :)

    www.nabihahyunus.blogspot.com

    BalasPadam
  7. haha...zahra pun da boleh baca trick abg qhaliff tu...hee

    BalasPadam
  8. So cute perbulan kedua budak kecik.. qhaliff dan zahra.

    BalasPadam
  9. Suka part yg qalif kena tarik rambut tu..hahahaha

    BalasPadam
  10. tomey je budak kecik 2 beradik ni.muahz sekali

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI