Bila anak-anak aku berbual !

 

21 ulasan:

  1. memang terbaik komik ni..nak bli yang full version..

    BalasPadam
  2. kuatnya zahra,... heE so sweet :)

    BalasPadam
  3. hehehe..elok je ikut susunan..ekeke..comey sggh

    BalasPadam
  4. kreatif laa abg ben ni..
    idea best..

    comel zarra n qhaliff bile bersama..

    Go Zarra Go...hehe..

    BalasPadam
  5. Suka suka suka.....sila buat blomik..blogger campur komik....haahahhaaaa

    BalasPadam
  6. gambar last memang terbaik.. gelak besar lepas buli abg dia.. comelllllllll sangat!

    BalasPadam
  7. Bila nak keluar komik full version ni...nak beli ler

    BalasPadam
  8. qhaliff & zahra bikin aunty hilang sakit tau !! hahahaha, comel sangat zahra bila gelak cenggitu ~

    BalasPadam
  9. HAHAHAH kena habis dengan dialog!! kelakar nyaaa!! comel betullah!grr

    BalasPadam
  10. Tudiaaaa zahra gelak besar dpt lepas geram hahaha :)

    BalasPadam
  11. Power seh zahra! Sian golden son! Hahaha

    BalasPadam
  12. Alololo.zahra..kenapa cute sangat nie?

    BalasPadam
  13. ehehehehehehe.... hadehhhla... klakagnye... LOL...

    BalasPadam
  14. amboi..gelak besar zahra bila dapat balas dendam sebab kena kacau...hee

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009