Kempen “Shell Easy Win” #ShellEasyWin

by - Jumaat, Ogos 08, 2014

 

Satu kempen khas buat pengguna setia Shell macam aku ni ! Heee.. Ok , cerita banyak tamoo aa.. Nanti bosan lak dok layan celoteh aku..

Disenangkan ceritanya , Shell ada menganjurkan Kempen “Shell Easy Win” yang mana menawarkan hadiah sebanyak RM20 ribu seminggu bagi pengguna Shell FuelSave 95 dan pengguna Shell V- Power pula berpeluang menggandakannya sehingga RM40 ribu ! Amacam ? Tertarik ? Heee..

Bagaimana nak sertai ? Korang hanya perlu membelanjakan RM30 di mana mana stesen Shell di seluruh negara bermula 7 Julai ni , sepanjang  10 minggu ni !

Ok.. pastu nak buat apa bila dah belanja RM30 ?? Pastu , sila isikan borang peraduan dan jawab soalan yang mudah itu.. Mudah jeee soalan tuuu .. Kemudian , sertakan resit pembelian dan masukkan borang peraduan di dalam kotak pertandingan yang disediakan .. Tu jeee !!

Ingat ! Hadiah adalah setiap minggu tau !! RM20 ribu setiap minggu bagi pengguna Shell FuelSave 95  dan untuk pengguna Shell V Power , RM40 ribu ! Perghhh.. banyak tuuuu !

Opsss .. Untuk mereka yang kaki selfie di Instagram ! Hehehehe ..

image

Ada peraduan Instagram untuk anda ! Hehehehe .. Caranya mudah jer :

Sila bergambar dengan Shell Easy Win polaroid imagery yang boleh korang dapatkan di stesen Shell. Kemudian beri caption yang paling kreatif dan jangan lupa hashtag #ShellEasyWin.

Pastu post dan share di Instagram korang ! Pemenang mingguan akan dapat 10x cash vouchers ( RM50) ! Ok la tu kan ? Sapa nak bagi ? Hehehehe.. Leh isi minyak untuk minggu berikut pastu bergambar lagi.. heheheh ..

You May Also Like

3 comments

  1. Thanks bg info...sy dah isi borang penyertaan smlm :)...

    BalasPadam
  2. Meanwhile Shell juga penyumbang kpd kemusnahan keseimbangan bumi 😑

    http://brickingaround.com/2014/07/09/greenpeace-take-on-lego-over-shell-partnership/

    BalasPadam