‘Trick’ mu sudah dalam poketku !!

by - Ogos 28, 2014

 

Minggu lepas , aku cuak giler bila dengar Zahra menangis ! Aku kelam kabut amik dan dukung.. Pastu dia pasti akan meronta ronta ! Berpeluh di dahi…

Minggu ni ? Segalanya telah aku tahu ! Jangan kau permainkan lagi daddy mu ini ! Telah rahsiamu itu dibongkari ! Hehehehe.. Hehehehhe.. Hahahahahhahahah !

Giler kejam punya ketawa ..

Dia akan menangis untuk mendapatkan perhatian aku ! Bila dukung , terus senyum ! Atau membebel dulu.. Seolah macam nak kata..

“ Ya Allah… lambat betul laaaa nak dukung kitew nieee.. “

Kalau atas jam 2 petang.. dia punya perangai lain skit ! Dia nak tidur tapi payah ! Caranya ? Mudah jer.. Biarkan dia menangis dalam 4-5 minit.. Pantau la .. bukan biarkan..

Kemudian , gi amik dia .. dukung.. terus duduk atas bola gym.. InshaAllah , dia akan lena hingga jam 5 petang ! Huhuhuh…

Manakala abangnya ? Kalau belah petang tu.. mudah jer.. Mandikan dan bagi susu kambing NGM8 ! Inshallah akan lena punya ..

Dan daddy baru boleh update blog ..

You May Also Like

16 comments

  1. taktik zahra letewwww.kecik lagi dah pandai ye. *menangis sebab comel sangat*

    BalasPadam
  2. misi seterusnya akan lebih mudah setelah semuanya disiasat..yesss..

    BalasPadam
  3. wah abg ben dah terror. hehheheheh

    BalasPadam
  4. hehe..comey sgt! bese bdk nanges bkn minx susu ker..huhu

    BalasPadam
  5. ok, gambar ni abg ben tak nampak muda..haha

    BalasPadam
  6. hahaha
    kesian zahra,
    dh x menjadi trick dia.
    lpas ni mesti di ada trick lain.
    hehe.

    BalasPadam
  7. pastu bile dha tdur termimpi hebat juga ya daddy zahra nhe..heE

    BalasPadam
  8. Haha comel gler taktik die...bang ben dh bleh bace tricks dowg,syabass...hehe

    BalasPadam
  9. Mesti la nak daddy yer take attention kan Zahra. ...

    BalasPadam
  10. hahah terbaik la zahra. :D

    BalasPadam
  11. Abeslah trick daddynya dah tau. Lepas ni mesti ada trick baru...

    BalasPadam