Dah banyak mulut !

by - Ogos 26, 2014

 

Photo

Lepas puas kacau mak dia dan adik dia dalam bilik , dia keluar.. Biasanya Zahra akan menyusu bersama dengan Qhaliff. Tapi dia takkan tidur punya ! Mesti keluar nak lepak sama dengan aku dulu , baru tidur !

Tengah aku dok cari idea untuk update blog , Qhaliff keluar dari bilik.. Dia bersuara.. Dengarnya macam bahasa jerman tapi bila aku dengar betul betu , bunyinya gini ..

“ Hi , wat apa tuu  .. “.

Huk alohhhh.. ni mesti belajar dengan sepupu dia yang dah fasih benar bercakap..

Terkedu aku dengar dia kata gitu… Nak je aku jawab tapi risau dia paham kok belah lain lak .. Hahahaha ..

“ Daddy tengah menganyam ketupat ni .. “ . Kalau aku nak jawab la.. Walhal aku tengah dok bersenam atas bola gym ..

Terus dia datang kat aku .. kacau aku lak ! Huhuhuh… Entah kul berapa lak dia nak tidur malam ni … Hurmm.. Dah cuba berpura pura tidur , dia bantai korek lubang hidung aku pastu lap kat mulut ! Rasanya nak terus berpura ke ? Adehh..

You May Also Like

7 comments

  1. Comelnya Zahra tu... geram.

    BalasPadam
  2. kalau terus berpura-pura tidur, lain pulak dikoreknya nanti.At least, ada jugak idea untuk blog malam ini.

    BalasPadam
  3. Hahaha..Qhaliff2..byk idea die nk kenakn daddy ea..haha..tutup lmpu je Abg Ben..mst tido..kalo xtido gak xtaw la nk kata apa.. Haha

    BalasPadam
  4. idea qhaliff mencurah-curah di waktu malam, seperti idea daddynya juga idea menulis blog datang waktu malam.

    bijak qhaliff ni, agenda dia makin banyak...hehe

    BalasPadam
  5. haha..qhalif yang bijaksana..ada2 saja..

    BalasPadam
  6. Mcm blh imagine je cara qhalif bercakap.

    BalasPadam
  7. hahaha..cerdiknye abg long....padan muka daddy nk tipu abg long ehhhh..ha..kan dh dpt...hehehhee

    BalasPadam